En iyi PS4 Pro kasası bana göre, ilk kasası aşırı sesli son kasası da sözde en sessizi ama maliyet düşürmek için PSU dan falan kısmışlar bobin vızıltısı olayı çok var.Arkadaşım 11.000 liraya satıyo bu model hakkında bilgisi olan varsa alınır mı? alınmazmı diye bilgi verebilirmi yada kullanan varsa performansı nasıldır
Peki hocam 11.000 e soğutması + 2 kol + 3 oyun veriyo sence makinede bi problem varmıdır deneyip görme şansım şuan yok şehir dışındayım kardeşime alıcam zatenEn iyi PS4 Pro kasası bana göre, ilk kasası aşırı sesli son kasası da sözde en sessizi ama maliyet düşürmek için PSU dan falan kısmışlar bobin vızıltısı olayı çok var.
Son kasa (7216b) de alınır 7116b zaten alınır ama ilk kasa (7016b) alınmaz bence.
Sıkıntısı var mı kısmını test etmek lazım satan tanıdıksa ve güveniyorsan sorun yok ama onun dışında görmeden alım yapma bence.Peki hocam 11.000 e soğutması + 2 kol + 3 oyun veriyo sence makinede bi problem varmıdır deneyip görme şansım şuan yok şehir dışındayım kardeşime alıcam zaten
Biraz sarı sitese dolaştım ama 20 den aşağı ps5 zor gibi sanırımSıkıntısı var mı kısmını test etmek lazım satan tanıdıksa ve güveniyorsan sorun yok ama onun dışında görmeden alım yapma bence.
Bir de konsol fiyatları o kadar arttı mı 13K ya falan PS5 satıyorlardı en son hala öyleyse PS4 Pro da alma bence.
Eyvallah hocam sağolasınSıkıntısı var mı kısmını test etmek lazım satan tanıdıksa ve güveniyorsan sorun yok ama onun dışında görmeden alım yapma bence.
Bir de konsol fiyatları o kadar arttı mı 13K ya falan PS5 satıyorlardı en son hala öyleyse PS4 Pro da alma bence.