Neler Yeni

PS4 Pro Fanlarını Islak Mendille Silmek

Merhabalar, fanın çok küçük bir yerine ıslak mendil dokundu ama hemen çekip peçeteyle sildim. Tozunu iyice aldıktan sonra PS4 Proyu çalıştırdım oyuna girdim ve temizlemeden önceki halinden biraz daha iyiydi fan sesi ve oyun içi. Ama hiç olmadığı şekilde 1 saniyeliğine ara sıra böyle turbo gibi "vunnn" diye ses çıkarıyor. Sizce ne alakalı bir sıkıntı olduda bu ses çıkıyor? Islak mendilin etkisi olmuş mudur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne etkisi olabilir kardeşim bu kadar takma. Ps4 pro eski cihaz oynadığın oyun yükleniyorsa çok ısınınca arada soğutmak için fan gücünü artırıyodur
Çok teşekkür ederim 👑 oyunda donma Felan yokta mesela bakış açısını yönünü çevirirken hafif kasarak dönüyor sanki motion blur gibi. Sizce normalmi onun dışında bişey yok

Viper35

80+ Bronze
Su dökülmemiş bir şey olmamış ıslak mendili sildiğin yer 10 sn sonra kurur zaten, önceden de oluyordu da dikkat etmediğin için fark etmemiş olabilir misin

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Yasuo Mehmet
İlk çıkan ps4 prolar sesli çalışıyor. Güç girişi değiştirip piyasaya çıkan ps4 prolar daha sessiz. Islak mendil yerine fırça ile toz alabilirsin ama en iyisi termal macun yenilemek olur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun yenileceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Su dökülmemiş bir şey olmamış ıslak mendili sildiğin yer 10 sn sonra kurur zaten, önceden de oluyordu da dikkat etmediğin için fark etmemiş olabilir misin
Zaten yeni aldım 😂

İlk çıkan ps4 prolar sesli çalışıyor. Güç girişi değiştirip piyasaya çıkan ps4 prolar daha sessiz. Islak mendil yerine fırça ile toz alabilirsin ama en iyisi termal macun yenilemek olur.
Hocam internette herkes çok ses çıkarıyor ısınıyor yazmış (bu arada model CUH-7016B) ama benimkinde ısınma çok az ve hiç ses çıkmıyor

Yani iyi mi? kötü mü ses çıkmaması çok fazla

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Yasuo Mehmet
Termal macun yenileceğim

Zaten yeni aldım 😂

Hocam internette herkes çok ses çıkarıyor ısınıyor yazmış (bu arada model CUH-7016B) ama benimkinde ısınma çok az ve hiç ses çıkmıyor

Yani iyi mi? kötü mü ses çıkmaması çok fazla
Sizinki ilk çıkan seri ps4 pro. Yeniye göre daha çok ısınıyor. Gerçekten fark olsun istiyorsan ternal macun yenilemen gerekebilir.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ege
Benim fat kasa uçak gibi temizledim sesi azaldı termal macun sürmedim ama termal macun çok etkili

Isınma ve fan sesi yoksa sorun yoktur. Performans sorunu falan yoksa kafana takma. Uzan ve oyunlarını oyna.
Performans sorunu olarak şu var: ara sıra FPS drop oluyor. Bunun nedeni bence bu PlayStation 4 Pro fabrikadan çıktığından beri hiç açılmamış içerisi yani termal macun hiç değişmemiş ve hiç temizlenmemiş. Içi çok kirliydi ama iyice temizledim sadece fanın rengi kahverengi onuda sonraki temizlikte siyaha çevireceğim (kirden dolayı) ve termal macun yenilerim. Hiç açılmamış olduğunu şöyle düşündüm internette eğer ilk defa aciyorsaniz biraz zor açması yazıyordu ve biraz değil çok zordu açması ve öyle bir kir vardı ki hiç açılmamış gibiydi gerçekten.

RGB ve televizyon çözünürlüğü kaçta oynamalyiyim ? 1080p 1080i 720p var ayarlarda sadece bide RGB limited RGB full RGB otomatik

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Yasuo Mehmet
Performans sorunu olarak şu var: ara sıra FPS drop oluyor. Bunun nedeni bence bu PlayStation 4 Pro fabrikadan çıktığından beri hiç açılmamış içerisi yani termal macun hiç değişmemiş ve hiç temizlenmemiş. Içi çok kirliydi ama iyice temizledim sadece fanın rengi kahverengi onuda sonraki temizlikte siyaha çevireceğim (kirden dolayı) ve termal macun yenilerim. Hiç açılmamış olduğunu şöyle düşündüm internette eğer ilk defa aciyorsaniz biraz zor açması yazıyordu ve biraz değil çok zordu açması ve öyle bir kir vardı ki hiç açılmamış gibiydi gerçekten.

RGB ve televizyon çözünürlüğü kaçta oynamalyiyim ? 1080p 1080i 720p var ayarlarda sadece bide RGB limited RGB full RGB otomatik
1080p kullan rgb olayı kullandığın ekrana göre full veya limited ayarla.

Top Bottom