Kesinlikle series sTercihiniz ne olurdu? Sizce PS+Xbox mu yoksa el konsolu mu?
Kesinlikle series sTercihiniz ne olurdu? Sizce PS+Xbox mu yoksa el konsolu mu?
Hocam PS4 + XSS alsan game pass + psn var. Game pass de artık çok ucuz değil. Nays kampanyası da %10'a düştü. Xbox piyasası da iyi değil kolay satılmıyorAynı fiyata onu da yapabiliyorum da çok farkı olmaz gibi geliyor 4 Prodan. Exclusive için 4 Pro kalsın XSS ile de GamePass diye düşündüm. PS4 de bile oyun oynayamıyorum adam akıllı, oyun fiyatları çok uçuk. Şuan PS5 alsam oyuna para yetişmeyecek diye korkuyorum.
Kolay satmak önemli benim için. ROG Ally nasıl satış olarak? Alsam satışı kolay olur mu? Normalde Switch alacaktım ama ona da oyun alamam diye mantıklı gelmedi.Hocam PS4 + XSS alsan game pass + psn var. Game pass de artık çok ucuz değil. Nays kampanyası da %10'a düştü. Xbox piyasası da iyi değil kolay satılmıyor
Hocam bak bu olmadi istePS5, PS4 Pro varken boş konsol gibi geliyor ya gerek yok ona.
ROG Ally alsam kolay satılır mı aldığım fiyatlara? Yoksa PS5 mi daha kolay gider. ROGu merak ediyorum ama PS5 in PS4 den çok farkı olmayacak gibi geliyor.Hocam bak bu olmadi iste
Mesaj otomatik birleştirildi:
xbox zaten yarisi kaybetti artik alinmaz bence. Yerinizde olsam ROG ALLY veya PS5 alirdim
Rog un pek satilacagini sanmam. Malum turkiyede o parayai verebilecek herkes bilgisayar alir, el konsolu burada bilgisayardan sonra fantazi icin artik.ROG Ally alsam kolay satılır mı aldığım fiyatlara? Yoksa PS5 mi daha kolay gider. ROGu merak ediyorum ama PS5 in PS4 den çok farkı olmayacak gibi geliyor.
net PS5 diğerleri rakip bile sayılmaz bana kalırsa diğer türlü bütçe çok zorlancaksa ps4 pro gerisi boş açıkçasıROG Ally alsam kolay satılır mı aldığım fiyatlara? Yoksa PS5 mi daha kolay gider. ROGu merak ediyorum ama PS5 in PS4 den çok farkı olmayacak gibi geliyor.
Rog Ally alasım var ama asıl amaç değer kaybetmemesi olduğu için PS5 de alabilirim. Çünkü seneye satarken Ally de alsam PS5 de alsam 15K etmesi gerek.Rog un pek satilacagini sanmam. Malum turkiyede o parayai verebilecek herkes bilgisayar alir, el konsolu burada bilgisayardan sonra fantazi icin artik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PS5 cok daha kolay satilir