Neler Yeni

PS4 Slim Kasma Sorunu

ErenJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Canbulut
Merhaba dostlar ben daha 3-4 gün önce sıfır bi ps4 slim 1tb lık cihaz aldım cihazda fifa 23 ün ana menüsünde ve gta5 te arabayla hız yapınca bi kasma sorunu var sizce neden olabilir böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü videoları izlediğimde böyle problemler görünmüyor

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
Merhaba dostlar ben daha 3-4 gün önce sıfır bi ps4 slim 1tb lık cihaz aldım cihazda fifa 23 ün ana menüsünde ve gta5 te arabayla hız yapınca bi kasma sorunu var sizce neden olabilir böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü videoları izlediğimde böyle problemler görünmüyor
ps4 kullanmadığım için yorum yapamıyacağım yenilenmiş olabilirmi hocam

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
Hocam valla daha yeni trendyoldan aldım sıfır kapalı kutu cihaz
yok hocam yenilenmiş cihaz olabilir diye sordum fifa 23 ps4 30 fps 25 20 fpsleremi düşüyor acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam yenilenmiş cihaz olabilir diye sordum fifa 23 ps4 30 fps 25 20 fpsleremi düşüyor acaba ?
60fpsmiş yanlışımı düzeltiyorum
hocam bu videodada gözüküyor fps düşebiliyor ps4 artık eski bir cihaz olduğu için

hocam bu videodada gözüküyor fps düşebiliyor ps4 artık eski bir cihaz olduğu için
ama öyle çok düşüş yaşanmıyor 2kdamı oynıyorsunuz ?

ErenJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Canbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam klasik 1080p oynuyorum zaten oyun için gram kasma yok ana menüde bir kasma mevcut

Birde gta5 oynarken kalabalık yerlerde ve arabayla hız yapınca 25fps gibi oluyor

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
Hocam klasik 1080p oynuyorum zaten oyun için gram kasma yok ana menüde bir kasma mevcut

Birde gta5 oynarken kalabalık yerlerde ve arabayla hız yapınca 25fps gibi oluyor
valla hocam kullanmadığım için pek yorum yapamıyacağım sadece klasik şeyleri biliyordum onları sordum bilgisayar kullancısıyım pek bir bilgim yok kusura bakmayın :/

ErenJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Canbulut
valla hocam kullanmadığım için pek yorum yapamıyacağım sadece klasik şeyleri biliyordum onları sordum bilgisayar kullancısıyım pek bir bilgim yok kusura bakmayın :/
Estağfurullah hocam ilginiz için teşekkür ederim

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Konudan bağımsız kaç liraya aldınız?

ErenJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Canbulut
Konudan bağımsız kaç liraya aldınız?
13.000 liraya aldım hocam şimdi ps5 alsaydın vs diyebilirsiniz ancak benim aldığım çift kollu 1tb lık ps5 ler 17.000 den başlıyor üstüne birde 2.dual sense i alması var

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Hoc
13.000 liraya aldım hocam şimdi ps5 alsaydın vs diyebilirsiniz ancak benim aldığım çift kollu 1tb lık ps5 ler 17.000 den başlıyor üstüne birde 2.dual sense i alması var
hocam naptınız ya daha 1 ay olmadı yazlığa Ps4 aldık. 1 tb 3 adet kol 20ye yakın oyun 7 bine büyük kazıklanmışsınız. geçmiş olsun.

ErenJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Canbulut
Hoc

hocam naptınız ya daha 1 ay olmadı yazlığa Ps4 aldık. 1 tb 3 adet kol 20ye yakın oyun 7 bine büyük kazıklanmışsınız. geçmiş olsun.
Hocam muhtemelen 2.el almışsınızdır ben sıfır kapalı kutu aldım

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Hocam muhtemelen 2.el almışsınızdır ben sıfır kapalı kutu aldım
Ne fark eder hocam? Bende hala ps1 fat kasa var 27 yıllık cihaz hala taş gibi. Konsol hocam bunlar.

ErenJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Canbulut
Ne fark eder hocam? Bende hala ps1 fat kasa var 27 yıllık cihaz hala taş gibi. Konsol hocam bunlar.
Piyasadaki 2.ellerin çoğu salon çıkması olduğu için bu şekil yaptım hocam her ne kadar salın çıkması değil deselerde salon çıkması çoğu 7/24 çalıştırılan cihazlar

Top Bottom