Knkm çalışıyorusb ile hoparlör takabilirsin ama çalışırmı bilmiyorum
USB alırsan çalışır sıkıntı olmaz aux da kullanırsınSelamlar arkadaşlar. Hoparlörsüz ve aux girişsiz bir monitörüm var. PS4'te oyun oynarken kulaklık kullanıyorum ancak dizi film izlerken kulaklık takmak istemiyorum. PS4'ten nasıl ses çıkışı alabilirim?
Yani çift tarafı usb olan bir kablo ile hoparlörümü ps'a bağlayarak kullanabiliyor muyum hocamKnkm çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
USB alırsan çalışır sıkıntı olmaz aux da kullanırsın
Selamlar arkadaşlar. Hoparlörsüz ve aux girişsiz bir monitörüm var. PS4'te oyun oynarken kulaklık kullanıyorum ancak dizi film izlerken kulaklık takmak istemiyorum. PS4'ten nasıl ses çıkışı alabilirim?
HDMI Portu var mımonitörde? HDMI portu olunca AUX oluyordu geneldeSelamlar arkadaşlar. Hoparlörsüz ve aux girişsiz bir monitörüm var. PS4'te oyun oynarken kulaklık kullanıyorum ancak dizi film izlerken kulaklık takmak istemiyorum. PS4'ten nasıl ses çıkışı alabilirim?
Maalesef viewsonic va2432-h kullanıyorum. Tuhaf bi şekilde aux yok.HDMI Portu var mımonitörde? HDMI portu olunca AUX oluyordu genelde![]()
EvetYani çift tarafı usb olan bir kablo ile hoparlörümü ps'a bağlayarak kullanabiliyor muyum hocam