Neler Yeni

PS5 Dualsense beyaz sararma yapar mı

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Can Yılmaz
Olduğum yer çok sıcak oluyor hele yazları inanılmaz sıcak dolayısıyla mouse tutarken bile ıpıslak oluyor bu yüzden beyaz alsam sararma yapar mı bazıları söylemiş ama emin olamadım

KKuzey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kuzey
Olduğum yer çok sıcak oluyor hele yazları inanılmaz sıcak dolayısıyla mouse tutarken bile ıpıslak oluyor bu yüzden beyaz alsam sararma yapar mı bazıları söylemiş ama emin olamadım
Millet senelerce kullanıyor pek bişey olduğunu görmedim. Sanmıyorum sararicagini

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Can Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millet senelerce kullanıyor pek bişey olduğunu görmedim. Sanmıyorum sararicagini
Hocam eğer sıcak veya nemli ortamda herkes sararıyo demiş normalde sorun olmuyormuş ama

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam eğer sıcak veya nemli ortamda herkes sararıyo demiş normalde sorun olmuyormuş ama
Kılıfla kullanma şansın varsa kılıfla kullan. Sararma olmaz ama öyle süt beyaz da kalmaz. Örnek veriyorum, üç sene sonra sıfır Dualsense ile karşılaştırdığında seninki biraz soluk kalır.

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Can Yılmaz
Kılıfla kullanma şansın varsa kılıfla kullan. Sararma olmaz ama öyle süt beyaz da kalmaz. Örnek veriyorum, üç sene sonra sıfır Dualsense ile karşılaştırdığında seninki biraz soluk kalır.
Siyah alsam peki bir sıkıntı yaşar mıyım herkes siyahla sıkıntı olmaz diyordu renk açısından

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Onur Yücel
Evet beyaz olan herhangi bir ürünün solma veya sararma yapmama ihtimali yok.
Ha ama sarardığı zaman onu götüren kimyasallarla silebilirsiniz.

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Can Yılmaz
Evet beyaz olan herhangi bir ürünün solma veya sararma yapmama ihtimali yok.
Ha ama sarardığı zaman onu götüren kimyasallarla silebilirsiniz.
Siyah için bu olmaz değil mi hocam daha hoş geldi siyah gözüme

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Onur Yücel
Siyah için bu olmaz değil mi hocam daha hoş geldi siyah gözüme
Olmaz. Ben olsam yine de beyaz alırdım beyaz daha güzel gözüküyor ama herkesin zevki farklı tabi. Çok da takılma hocam mal sonuçta mala bu kadar değer vermeyin istediğini al gitsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Yalçın
Olduğum yer çok sıcak oluyor hele yazları inanılmaz sıcak dolayısıyla mouse tutarken bile ıpıslak oluyor bu yüzden beyaz alsam sararma yapar mı bazıları söylemiş ama emin olamadı
Renkli olanları alırsan çok daha sağlıklı olur ,hem renk solma derdin olmaz hem de daha az sorunlu çıkıyorlar

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Can Yılmaz
Siyah renkte böyle bir durum olmaz.
Renkli olanları alırsan çok daha sağlıklı olur ,hem renk solma derdin olmaz hem de daha az sorunlu çıkıyorlar
Olmaz. Ben olsam yine de beyaz alırdım beyaz daha güzel gözüküyor ama herkesin zevki farklı tabi. Çok da takılma hocam mal sonuçta mala bu kadar değer vermeyin istediğini al gitsin
Hocam son olarak siz olsanız hangi renk alırdınız?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Onur Yücel
Hocam son olarak siz olsanız hangi renk alırdınız?
Beyaz alır geçerdim dediğim gibi çünkü o daha çok hoşuma gidiyor. İsterse sapsarı olsun ne yapayım. Çok da önemli değil , özelliğini kaybetmesin yeterli bana göre.
Hangi renk daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın geçin bence.

Top Bottom