Millet senelerce kullanıyor pek bişey olduğunu görmedim. Sanmıyorum sararicaginiOlduğum yer çok sıcak oluyor hele yazları inanılmaz sıcak dolayısıyla mouse tutarken bile ıpıslak oluyor bu yüzden beyaz alsam sararma yapar mı bazıları söylemiş ama emin olamadım
Hocam eğer sıcak veya nemli ortamda herkes sararıyo demiş normalde sorun olmuyormuş amaMillet senelerce kullanıyor pek bişey olduğunu görmedim. Sanmıyorum sararicagini
Kılıfla kullanma şansın varsa kılıfla kullan. Sararma olmaz ama öyle süt beyaz da kalmaz. Örnek veriyorum, üç sene sonra sıfır Dualsense ile karşılaştırdığında seninki biraz soluk kalır.Hocam eğer sıcak veya nemli ortamda herkes sararıyo demiş normalde sorun olmuyormuş ama
Siyah alsam peki bir sıkıntı yaşar mıyım herkes siyahla sıkıntı olmaz diyordu renk açısındanKılıfla kullanma şansın varsa kılıfla kullan. Sararma olmaz ama öyle süt beyaz da kalmaz. Örnek veriyorum, üç sene sonra sıfır Dualsense ile karşılaştırdığında seninki biraz soluk kalır.
Evet beyaz olan herhangi bir ürünün solma veya sararma yapmama ihtimali yok.Kılıfla kullanma şansın varsa kılıfla kullan. Sararma olmaz ama öyle süt beyaz da kalmaz. Örnek veriyorum, üç sene sonra sıfır Dualsense ile karşılaştırdığında seninki biraz soluk kalır.
Siyah için bu olmaz değil mi hocam daha hoş geldi siyah gözümeEvet beyaz olan herhangi bir ürünün solma veya sararma yapmama ihtimali yok.
Ha ama sarardığı zaman onu götüren kimyasallarla silebilirsiniz.
Siyah renkte böyle bir durum olmaz.Siyah alsam peki bir sıkıntı yaşar mıyım herkes siyahla sıkıntı olmaz diyordu renk açısından
Olmaz. Ben olsam yine de beyaz alırdım beyaz daha güzel gözüküyor ama herkesin zevki farklı tabi. Çok da takılma hocam mal sonuçta mala bu kadar değer vermeyin istediğini al gitsinSiyah için bu olmaz değil mi hocam daha hoş geldi siyah gözüme
Renkli olanları alırsan çok daha sağlıklı olur ,hem renk solma derdin olmaz hem de daha az sorunlu çıkıyorlarOlduğum yer çok sıcak oluyor hele yazları inanılmaz sıcak dolayısıyla mouse tutarken bile ıpıslak oluyor bu yüzden beyaz alsam sararma yapar mı bazıları söylemiş ama emin olamadı
Siyah renkte böyle bir durum olmaz.
Renkli olanları alırsan çok daha sağlıklı olur ,hem renk solma derdin olmaz hem de daha az sorunlu çıkıyorlar
Hocam son olarak siz olsanız hangi renk alırdınız?Olmaz. Ben olsam yine de beyaz alırdım beyaz daha güzel gözüküyor ama herkesin zevki farklı tabi. Çok da takılma hocam mal sonuçta mala bu kadar değer vermeyin istediğini al gitsin
Beyaz alır geçerdim dediğim gibi çünkü o daha çok hoşuma gidiyor. İsterse sapsarı olsun ne yapayım. Çok da önemli değil , özelliğini kaybetmesin yeterli bana göre.Hocam son olarak siz olsanız hangi renk alırdınız?