Neler Yeni

🔥İndirim Ps5 Slim Bilkom Garantili + Astro Bot Hediyeli 24.499 TL + Peşin fiyata 9 taksit

Güzel fiyat 2. El yurtdisi slimlerini utanmadan 19kya satmaya çalışanlar varken

Sony nin özel fiyatlaması heralde, overgame’de de indirimde

satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama twitterda gördüm dolandırıcılar 9 ay taksitle milleti agına alıyormuş dikkat edin

satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama twitterda gördüm dolandırıcılar 9 ay taksitle milleti agına alıyormuş dikkat edin
güvenilir bu satıcı ayrıca hepsiburada bu site

olay hepsiburada geciyor zaten sen ürünü 9 ay vadesiz taksitle alıyorsun adam seni arıyor havale at indirim yapicaz diyor yoksa iptal ederiz diyor siparişi

olay hepsiburada geciyor zaten sen ürünü 9 ay vadesiz taksitle alıyorsun adam seni arıyor havale at indirim yapicaz diyor yoksa iptal ederiz diyor siparişi
Satıcı güvenilir. Kampanya kendi sitesinde ve sosyal medya hesaplarında da paylaşıldı.
Dünkü olayı biliyorum.

o yüzden sipariş ekranına satıcılara iban üzerinden para yollamayın yazmışlar, valla buna düşmeyiverin kardeş

Hepsiburada’da kocaman yazıyor iban ile göndermeyin.
Dolandırılmak isteyene bu firma veya Hepsiburada bahane değil.
İptal etsin siparişi aksi durumda.

Ki zaten orijinal ürün dışında hepsi ikinci el.
Millet ithalatçı garantili diye ikinci el ürün alıyor ( kollar çakma ) diyor indirimli aynen.

Güzel fiyat 2. El yurtdisi slimlerini utanmadan 19kya satmaya çalışanlar varken
6K daha ucuz yazmaları bana gayet makul geldi. Fakat ithalatçı garantililer 20K bandındayken ne TR garantili ne de ikinci el almak mantıklı değil.

Dualsense’lerde indirim var mı denk geldiğiniz

Geri