Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Sadece Kuveyt’e taksit yapıyor ülkede Kuveyt kullanan sayısı bi elin parmağını geçmez.
Sadece Kuveyt’e taksit yapıyor ülkede Kuveyt kullanan sayısı bi elin parmağını geçmez.
Bende vakıfbank click var ona yapsa alırdım da değmez gibi.Hb worlde de yapıyor, diğer kartlara 6 var
Fiyat aklimi celiyor acaba hepsiburada kendi saticisi daha uyguna ilan ekler mi ki
Fiyat iyi mi beyler almayı düşünüyordum ?
Ps 6 çıkana kadar götürür bence 3 sene ps5ilk kez konsol alacağım bütçeyi yükseltmek için biraz bekleyip ps5 pro almak mı yoksa bunu almak mı mantıklı sizce? Çok fark var mıdır aralarında mümkünse en az 2-3 yıl kullanmak istiyorum güncel oyunlarda 30-60fps. Bilkom garantisinden dolayı alasım geliyor
Çoğu yeni oyunda 30fpsi zor stabil yapıyor diyorlar ama xbox prime ya da ps6 beklemek de çok uzak meselePs 6 çıkana kadar götürür bence 3 sene ps5
Maksimum 3 sene 2028 de kesin çıkmış olcak tabi tercih ve bütçe meselesi bütçe varsa her zaman daha yenisiÇoğu yeni oyunda 30fpsi zor stabil yapıyor diyorlar ama xbox prime ya da ps6 beklemek de çok uzak mesele