Merhaba arkadaşlar, PS5 Slim almayı düşünüyorum. Çıkışının üzerinden 5 yıl geçmiş olmasına rağmen sizce hala alınır mı? Lütfen "bilgisayar al" demeyin, çünkü zaten orta seviyede bir gaming laptopum var. Fikir ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aktif olarak kullanıyorum hocam bir kaç gün öncede gittim ps portal da aldım bence hala alınır yeni konsola 1.5 2 sene daha var gibi duruyor. Ancak alacaksan ps store diğer platforma göre pahalı çevrende ps5 sahibi tanıdığın varsa ps kardeşliği yapabilirsin oyunları ve ps plusı yarı yarıya ödersiniz o zaman diğer platformlar dan daha ucuza geliyor.Merhaba arkadaşlar, PS5 Slim almayı düşünüyorum. Çıkışının üzerinden 5 yıl geçmiş olmasına rağmen sizce hala alınır mı? Lütfen "bilgisayar al" demeyin, çünkü zaten orta seviyede bir gaming laptopum var. Fikir ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
teşekkür ederim değerli yorumunuz içinAktif olarak kullanıyorum hocam bir kaç gün öncede gittim ps portal da aldım bence hala alınır yeni konsola 1.5 2 sene daha var gibi duruyor. Ancak alacaksan ps store diğer platforma göre pahalı çevrende ps5 sahibi tanıdığın varsa ps kardeşliği yapabilirsin oyunları ve ps plusı yarı yarıya ödersiniz o zaman diğer platformlar dan daha ucuza geliyor.
Konsolun ömrü ekran kartı gibi değil ki. PS4'e destek daha yeni kesildi örneğin. Bir de dijitalleşme fiziki ürünlerin yerini aldığı için kütüphaneler çok daha kalıcı. Öyle pat diye bir nesle çizik atılmıyor.Merhaba arkadaşlar, PS5 Slim almayı düşünüyorum. Çıkışının üzerinden 5 yıl geçmiş olmasına rağmen sizce hala alınır mı? Lütfen "bilgisayar al" demeyin, çünkü zaten orta seviyede bir gaming laptopum var. Fikir ve düşüncelerinizi merak ediyorum.