Hocam geçen sene MW3 ü 5 10 saat oynamıştım gp den sıkıntı yoktu.ne diyorsun dostum internetimi 500 megabite çıkarmıştım ben xbox da oynuyorum oyunu zaten o zaman indirmiştim rezalet bir deneyim oldu konsol da uygun fiyat iyi oyunlar gamepass avantajı xbox da türkiyede 2025 için en mantıklı cihaz xbox
black ops 6 problemli online da sürekli ping ve latency problemi yaşadım xbox da sıfır sorunHocam geçen sene MW3 ü 5 10 saat oynamıştım gp den sıkıntı yoktu.
Hocam aç bak şuan PS 5 e özel olan kaç oyun var. Yine diyorum elindeki laptopu da satıp 4070 veya oluyorsa üstü bir sistem al.Hocam pc çok iyi değil
sana kalmış hocam ps5 zevk işi biraz pc alasın varsa hazır sistem alırsın 35kyaHocam pc çok iyi değil
Doğrudur codu pek sevmediğimden onu oynamadımblack ops 6 problemli online da sürekli ping ve latency problemi yaşadım xbox da sıfır sorun
anladım zaten bu konu sahibinin ps5 yada xbox alacagı yok sürekli konu açıyormuş onu fark ettimDoğrudur codu pek sevmediğimden onu oynamadım
Konu sahibine soruyorum ps5 oyunlarına paran yeter mi hayır diyor. PC al diyorum tamam alıcam diyor sonra tekrar ne alsam diye soruyor. Bu kadar kararsızlıkda ne biliyim. Şimdiye kadar çoktan belki PS 5 alıp 3 4 oyun bitirmişti. Ben 2 aydır galiba aynı konuyu cevaplıyorum. Sene de bitti yeni yılda vergilere de zam gelecekmiş herhalde acele et diyorum hala kararsız anlamadımanladım zaten bu konu sahibinin ps5 yada xbox alacagı yok sürekli konu açıyormuş onu fark ettim
almaz o moderatör varsa arkadaşı uçursun yeterKonu sahibine soruyorum ps5 oyunlarına paran yeter mi hayır diyor. PC al diyorum tamam alıcam diyor sonra tekrar ne alsam diye soruyor. Bu kadar kararsızlıkda ne biliyim. Şimdiye kadar çoktan belki PS 5 alıp 3 4 oyun bitirmişti. Ben 2 aydır galiba aynı konuyu cevaplıyorum. Sene de bitti yeni yılda vergilere de zam gelecekmiş herhalde acele et diyorum hala kararsız anlamadım
Altı üstü oyun makinesi valla. Bu kadar düşünüp sonra oyunlardan sıkılır belki ilk gündenalmaz o moderatör varsa arkadaşı uçursun yeter