Neler Yeni

Ps5 slim vs ps5 pro vs pc vs xbox

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hakan Güleç

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Hocam bütçe vars pc upgrade zamanı gelmiş bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam konsol almak tamamen farklı bir hikaye. gönlünüze hangisi uygunsa onu alın. Ama ''bence'' pc konsoldan daha güzel olduğu için pc diyorum ben.
Niye pc daha iyi hocam?

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hakan Güleç
Niye pc daha iyi hocam?
Oyun seçeneğin daha fazla. Artık hem playstation hemde xbox oyunlarını gene pc ye port ediyor. Gamepass sistemi gene var. ileriye dönük, istediğin zaman upgrade edersin. artık dualsense desteğide gelmeye başladı adaptive triggersda kullanılabiliyor. Üstüne günlük işinide görür. Video yada yayın yapacağın zaman rahat olursun. fakat yazılımı xbox veya playstation kadar kolay değil sizinde bildiğiniz üzere hocam

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Oyun seçeneğin daha fazla. Artık hem playstation hemde xbox oyunlarını gene pc ye port ediyor. Gamepass sistemi gene var. ileriye dönük, istediğin zaman upgrade edersin. artık dualsense desteğide gelmeye başladı adaptive triggersda kullanılabiliyor. Üstüne günlük işinide görür. Video yada yayın yapacağın zaman rahat olursun. fakat yazılımı xbox veya playstation kadar kolay değil sizinde bildiğiniz üzere hocam
Hocam hani ps oyunları port edilmeden önce ps mı alınırdı yani?pc ye geldiği için mi bide bu arada tamamen dualsense desteği gelse direk dualsense e geçerim şu an bende xbox 9 nesil var

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ulaş dursun
hocam ooo piti piti yap seç birini yoksa ikisinide alamıcaksın bu gidişle :D sen hangisini istiyorsan benzer fiyatlar zaten herkes fikrini söyledi aşağı yukarı

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hakan Güleç
Hocam hani ps oyunları port edilmeden önce ps mı alınırdı yani?pc ye geldiği için mi bide bu arada tamamen dualsense desteği gelse direk dualsense e geçerim şu an bende xbox 9 nesil var
hocam gelmese bile bence pc alınırdı. ben oldum olası bilgisayar tarafındayım. bende ps5 de var ama nadiren açıyorum artık.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ulaş dursun
hocam gelmese bile bence pc alınırdı. ben oldum olası bilgisayar tarafındayım. bende ps5 de var ama nadiren açıyorum artık.
hocam psnin tadı ayrı hiç oynadınız mı bilmiyorm ama bende ps2 vardı mesela öyle zevk nadiren almışımdır:D 4k tv varsa evde ps5 tercih edilebilir 35k iyi fiyat

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hakan Güleç
hocam psnin tadı ayrı hiç oynadınız mı bilmiyorm ama bende ps2 vardı mesela öyle zevk nadiren almışımdır:D 4k tv varsa evde ps5 tercih edilebilir 35k iyi fiyat
Hocam doğru diyorsunuz tadı ayrı ama ben genede bilgisayarı tercih ediyorum. O bilgisayar kurma işlemi vb beni çok mutlu ediyor. Onunda farklı bir zevki var.

Top Bottom