Ps5 ve Pro'ya 150$ Zam Geldi!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,490
1774615542027.webp
kasım ayında gta 6 babayla son vedalaşma

2.el fiyatları tavan yapmaz inş

Online oynamak için para verirsin. Çoğu oyunda 60 FPS göremezsin. Keyif almak için en kötü 40-50 binlik televizyon almak zorundasın. Güncel olarak PC’ye karşı tek avantajı GTA 6’nın erken çıkacak olması. Onu da baz PS5 60 FPS oynatmaz büyük ihtimal Pro lazım. Her açıdan mantıksız.

Ps5 Dijital Edition 400'dan 600'a
Ps5 450$'dan 650$'a
Ps5 Pro ise 749$'dan 900$'a zamlandı.
Dijitali 350$ dan veriyorlardı indirimli olarak da lazım değil diyip almadım keşke alsaydım satardım şimdi artar her yerde 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online oynamak için para verirsin. Çoğu oyunda 60 FPS göremezsin. Keyif almak için en kötü 40-50 binlik televizyon almak zorundasın. Güncel olarak PC’ye karşı tek avantajı GTA 6’nın erken çıkacak olması. Onu da baz PS5 60 FPS oynatmaz büyük ihtimal Pro lazım. Her açıdan mantıksız.
Baz oynatmazsa Pro da oynatmaz işlemcileri aynı. Grafik farkı olur arada.

gta 6 çıkmaya yakın ps5 karaborsa olur gibi, proya geçsek iyiydi ama iş işten geçti artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle aldım alalı sadece astro bot oynadım oda pcde yok diye mecburen. Gta6 olmasa satacam.

Aynen öyle aldım alalı sadece astro bot oynadım oda pcde yok diye mecburen. Gta6 olmasa satacam.
Hocam zaten PS’in olayı exclusive oyunlardı. Mesela Uncharted, God of War, RDR2 gibi oyunlar sadece PS için çıkmıştı sonradan PC’ye de getirdiler PS’in bir numarası kalmadı.

PS6 1200 dolardan açılışı yapar o zaman. Xbox PC / konsol hibritinin fiyatı +18 ibaresiyle tanıtılır.

İyi ki geçen yıl taksitle zorlayıp hem PC hem PS almışım çok şükür. Ama tabii iş makineyi almakla bitmiyor oyun fiyatları darbe vuruyor bu sefer de :)

Gta 5 enhanced i ps5 60 fps oynayamıyor 6 yı 15fps oynatır proda 45 filan güzel ayarlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,351
Üyeler
190,550
Son üye
Quillenar
Geri