Neler Yeni

PS5’e Geçmek Mantıklı Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
P
Aralık başında duyurulacak. Ps4 ve Xbox one serisine çıkmaz. 2024-2025 te de oyun çıkar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rockstar ps5 ve Xbox in kaldıramayacağı oyun yapsa oyun satamaz. Oyun satamaz ise şirket zarar eder. Ps4 e çıkarmazlar mesela. İnşallah ps4 e çıkmaz çıkarsa grafik anlamında devrimsel bı oyun degil demektir
Ps5 e çıkarsa ne güzel 3060 da oynatır gta6 yı

The Semih

80+ Gold
hocam sadece öneri yaptım ve ps6 beklemesini değil gta 6 nın çıkmasını bekleyebilir 1 yıl içinde çıkacak galiba ps5 alıp gta 6 oynatmassa pişmanlık yaşar sadece öneride bulundum gta6 umrunda değilse ps5 alsın fazlada bir seçecek yok zaten boş yorum yapmanıza gerek yok
Ps5 niye Gta6 kaldırmasın o zaman oyun konsollara çıkamamış oluyor?
Downgrade yiceği kesin PS5 te çoğu oyun ultrada açmıyor zaten PS5, Umarım PC ile aynı anda çıkış yapar ozamana kadar RTX 5090 çıkar zaten.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
PS4 fatım var ama fan sesinden dolayı çok kullanmıyorum sizce satıp üstüne para koyup PS5 almak mantıklı mı RTX 2060 ekran kartlı PCde var sizce mantıklı mı?
PS5'e geçmek mantıklı zaten yukarda @Yunus274 hocamda neden ps5 almalısın diye yazmış şimdiden hayırlı olsun :)

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Ps oyunlarına para dayanmaz pc al daha mantıklı
Steam dolara geçicek ve playstation oyunlarından daha pahalı olacak ve dolar arttığı için steam oyunlarının fiyatı artacak.

Bu arada @Sentoki hocam ne karar verdiniz?

MoonDeity

80+
Steam dolara geçicek ve playstation oyunlarından daha pahalı olacak ve dolar arttığı için steam oyunlarının fiyatı artacak.

Bu arada @Sentoki hocam ne karar verdiniz?
Burdaki biçok kişi torrente karşı ama torrent diye bir şey var hocam bunu yazdığım için bana birazdan saldırmaya başlicaklar biliyorum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,315
İsim
uwu
Hocam bence ps6 bekleyin gta6 1 sene içinde çıkacak gibi ve resmi olarak ps5 mi ne kaldırmayacak demişler artık orasını biliyorum ama tabi isz bilirsinzi
ps5 kaldırmayacak olsa oyun sektörü çöker bn ps4 te bile low/medium karışık 30 fps vereceğini düşünüyorum

Top Bottom