Kısa bir süreliğine de mi idare etmez? 1. Sistemle mi takaslamalıyım?5700xt önermem. 5600xt kullanırken çok fazla watmann hatası ile karşılaştım. O dönemde en yakın arkadaşımda da 5700xt vardı. Onda da aynı sorunlar vardı. En sonunda ikimiz de satıp nvidiaya geçiş yaptık. Ben şu anda 3060ti, atkadaşım 3070 super kullanıyoruz.
1. Sistem hakkında hiç bir bilgim yok. Sadece 2. Sistemde yaşadığım şeyi yazdım. Yani idare etsin dersen idare eder ama oyunlarda hatalar, çökmeler olabilir.Kısa bir süreliğine de mi idare etmez? 1. Sistemle mi takaslamalıyım?
Teşekkür ederim1. Sistem hakkında hiç bir bilgim yok. Sadece 2. Sistemde yaşadığım şeyi yazdım. Yani idare etsin dersen idare eder ama oyunlarda hatalar, çökmeler olabilir.
tabii ki verme sen kendin sat ps5i üstüne para koy hazır sistem al 3060 da 5700xt de değmez ps5 de aldığın kaliteyi hiçbirinde alamazsınYd,kgf yok,1.5 yıllık ve verdikten sonra 3060 12gb veya daha iyi bir gpu taktırıcam. Sence? Vermemelimiyim?
Knk satılmıyor ki satılsa güzel olurda elimden sadece takas geliyor.tabii ki verme sen kendin sat ps5i üstüne para koy hazır sistem al 3060 da 5700xt de değmez ps5 de aldığın kaliteyi hiçbirinde alamazsın
Ps5'i niye satıyorsunuz peki hocam? Parasına göre çok iyi performans veriyor.Knk satılmıyor ki satılsa güzel olurda elimden sadece takas geliyor.
Hocam ps5 den önce idarelik bir pc vardı bende ancak hevesim olduğu için geçtim güzel mi güzel ama bir bilgisayar etmiyor gerçekten.Ps5'i niye satıyorsunuz peki hocam? Parasına göre çok iyi performans veriyor.
Kanka 5700xtye verilmez o şöyle düşün 4080i 3060la takaslıcaksın olurmu öyle şeyKnk satılmıyor ki satılsa güzel olurda elimden sadece takas geliyor.
Knk çok haklısın ve yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim ama durumum çok kısıtlı şuanda 3060 ti olan biri ile görüşüyorum bakalım olmazsa artık satılmasını beklerim heraldeKanka 5700xtye verilmez o şöyle düşün 4080i 3060la takaslıcaksın olurmu öyle şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
16dan koy ilana piyasasını bilmiyorum üstüne de 15 de sen yok 30a tamanla bi şekilde 7700xt sistem alırsın
Tamam reis satmaya çalışayımKnk, net 2. sistem daha iyi. Ama benzer bir sistemi 6-7 ay önce 10K'ya satmıştım. PS5 en kötü ihtimalle 14K eder. Üstüne 3-4 daha koyabilirsen, Donanım Arşivi falan 17-18 bandında 4060’lı, 12100F’li sistemler satıyor. Onlardan birini kap geç. Ben olsam bu sistemlerle takasa hiç girmezdim.
Ps5in değerini eğer 3080 6800xt aşşası bi kartla takaslarsan anlarsınKnk çok haklısın ve yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim ama durumum çok kısıtlı şuanda 3060 ti olan biri ile görüşüyorum bakalım olmazsa artık satılmasını beklerim heralde