Asker polis olucaksan bakarlar gecmise sağlıkta elenebilirsinPsikologa gitmek istiyorum ama sicilimde gözükür mü yani sağlık geçmişinde falan
Ehliyet konusunda dediklerinin alakası bile yok 1.5 yıl boyunca hem özel hem de devlet psikiyatri servislerine gittim yoğun bir ilaç tedavisi gördüm antidepresanlar ve sakinleştiriciler kullandım. E nabız geçmişimde de gözüküyor. Tedavim bitti aradan 6 ay 1 yıl geçti ehliyet için sağlık raporundan sorunsuz geçtim. Psikolojiyle ilgili şeyler sormadılar bile.Devlete gidersen gözükür eğer doktor sana ilaç yazarsa ve sen bunu eczaneden alırsan ileride bir ehliyet bile almak için sağlık raporu almaya gittiğinde seni psikiyatriye yönlendirir doktor geçmişini dinler daha sonra psikolog'a yönlendirir o sana bir kaç soru sorar işte yırtıcı kuş türleri, bir ev yapmak için neler gereklidir tarzı geçersen ehliyet sağlık raporunu alırsın
Özele bile gitsen ilacı aldıktan sonra sistemde gözükür
Benim OKB (Takıntı) hastalığım var genellikle kontrol etme üzerine sağlık ocağına gittiğimde beni psikiyatri doktoruna yönlendirdiler psikiyatriye ehliyet için gittim fakat ücretli vezneden para yatırmam gerekti daha sonra psikiyatri doktoru bir kaç soru sordu ardından beni psikologa gönderdi ve basit sorular sordu bu sorular 10 dakika sürdü daha sonra çıktım psikiyatriye geri gittim ve sürücü olur raporunu aldım yani bir yerimden uydurmuyorum ben zedprex ve abizol kullandım arada bir trankobuskasEhliyet konusunda dediklerinin alakası bile yok 1.5 yıl boyunca hem özel hem de devlet psikiyatri servislerine gittim yoğun bir ilaç tedavisi gördüm antidepresanlar ve sakinleştiriciler kullandım. E nabız geçmişimde de gözüküyor. Tedavim bitti aradan 6 ay 1 yıl geçti ehliyet için sağlık raporundan sorunsuz geçtim. Psikolojiyle ilgili şeyler sormadılar bile.
Dediğim gibi bana kronik majör depresyon tanısı konmuştu hiçbir şey sormadan direkt belgeyi verdiler. Okb ile alakalı özel bir durum olabilir.Benim OKB (Takıntı) hastalığım var genellikle kontrol etme üzerine sağlık ocağına gittiğimde beni psikiyatri doktoruna yönlendirdiler psikiyatriye ehliyet için gittim fakat ücretli vezneden para yatırmam gerekti daha sonra psikiyatri doktoru bir kaç soru sordu ardından beni psikologa gönderdi ve basit sorular sordu bu sorular 10 dakika sürdü daha sonra çıktım psikiyatriye geri gittim ve sürücü olur raporunu aldım yani bir yerimden uydurmuyorum ben zedprex ve abizol kullandım arada bir trankobuskas