Merhaba,
Hiper PS-50 500W 12cm fan Power Supply.
PSU güç kaynağım var ama yeni Intel Arc 750 ekran kartı aldım ama ekran kartı güç kablosu yok nasıl yaparım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
(pc sistemimi resim ile ekledim)
hangini almam lazım öneriniz var mı?6 pin gpu girişi var fakat yetersiz isterseniz molexden ekran akrti girişi yapan adaptorler var ondan alabilirsiniz
hepsi ayni hocam ama ben psuyu da degiştirmenizi oneririm bu psu cok verimli bi güç verecegini sanmamhangini almam lazım öneriniz var mı?
zamanla değişirim şuan bütçem yok link atar mısınız o kablo içinhepsi ayni hocam ama ben psuyu da degiştirmenizi oneririm bu psu cok verimli bi güç verecegini sanmam
zamanla değişirim şuan bütçem yok link atar mısınız o kablo için
kasada şöyle bir kablo buldum bu olur mu
Anakartın işlemciyi beslemesi için gerekli olan 8 pin cpudur kablosudur o özellik tablosunda 6 pin vga var diyor ayrıca 12v hattından 26A toplamda 312w verebiliyor yani bu zaten sizin sistem için yeterli güç değil sistem büyük ihtimalle ya açılışta ya oyunda kapanır yeni bir güç kaynağı şart gibi duruyor dönüştürücü konusuna hiç girmiyorum. arc 750 diye söz ettiğimiz kartın tdpsi 225w dır geriye kalan 80-100w gibi bir güç ile bilgisayarın diğer bileşenlerine güç yetiştiremezsiniz.Merhaba,
Hiper PS-50 500W 12cm fan Power Supply.
PSU güç kaynağım var ama yeni Intel Arc 750 ekran kartı aldım ama ekran kartı güç kablosu yok nasıl yaparım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
(pc sistemimi resim ile ekledim)
hangi psu önerirsiniz pekiAnakartın işlemciyi beslemesi için gerekli olan 8 pin cpudur kablosudur o özellik tablosunda 6 pin vga var diyor ayrıca 12v hattından 26A toplamda 312w verebiliyor yani bu zaten sizin sistem için yeterli güç değil sistem büyük ihtimalle ya açılışta ya oyunda kapanır yeni bir güç kaynağı şart gibi duruyor dönüştürücü konusuna hiç girmiyorum. arc 750 diye söz ettiğimiz kartın tdpsi 225w dır geriye kalan 80-100w gibi bir güç ile bilgisayarın diğer bileşenlerine güç yetiştiremezsiniz.
Bütçeniz nedirhangi psu önerirsiniz peki
2000Bütçeniz nedir
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a550bn-550-w-fiyati,1530409551.html bunu alabilirsin ama sana önerim 700 tl daha zorlayıp 650w alman.
reis bu nasıl pekihttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a550bn-550-w-fiyati,1530409551.html bunu alabilirsin ama sana önerim 700 tl daha zorlayıp 650w alman.