şuanda PC de takılı olan Güç aynağı 400W ben bunu 500W çıkartayım diyorum aslında değiştirmek isteme sebebi güç kaynağından ses geliyor muhtemel fandan bu yüzden değiştirmek istiyorum ucuz performanslı bir şey bulursam alırım gerçi pek anlamıyorumda bu psu dan neyse işteMerhaba,
Kardeşim bilgisayar için kullanılan PSU'ların çok nadir bazıları hariç genelde kabloları aynıdır. Genelde wat değeri yükseldikçe kablo sayısı artmakta. Bilgisayarında bulunan donanımların ihtiyacına göre seçmelisin. Tavsiyem modüler bir güç kaynağı alman yönünde.
İleride bilgisayarını yükseltme düşüncen yoksa. 500w işini görecektir. Ama yükseltme yapmayı düşünüyorsun. 750w tavsiye ederim 500 ile 750 arasında çok fark olmuyor genelde. Bir de, PSU önemli bir parçadır. Ses geliyor diyorsun. Diğer parçalarının yanması gibi sorunlara neden olabilir. Örneğin arızalanıp HDD yada SSD'ye fazla akım ileterek bozabilir. Bence bir an önce değiştir. Alırken de sertifikalı olmasına dikkat et.şuanda PC de takılı olan Güç aynağı 400W ben bunu 500W çıkartayım diyorum aslında değiştirmek isteme sebebi güç kaynağından ses geliyor muhtemel fandan bu yüzden değiştirmek istiyorum ucuz performanslı bir şey bulursam alırım gerçi pek anlamıyorumda bu PSU dan neyse işte
Coil whine olabilir önemsiz bir şey değilse önemli olabilir yt ye psu coil whine yazıp dinleyin eğer aynı ses ise sıkıntı yok.şuanda PC de takılı olan Güç aynağı 400W ben bunu 500W çıkartayım diyorum aslında değiştirmek isteme sebebi güç kaynağından ses geliyor muhtemel fandan bu yüzden değiştirmek istiyorum ucuz performanslı bir şey bulursam alırım gerçi pek anlamıyorumda bu PSU dan neyse işte