Çözüldü✓ Psu kabloları nereye yardımcı olursanız çok sevinirim?

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
fsp vita 850 watt ful modüler psu anakart ta msı b650 s wifi hangi kablo nereye ilk defa am5 sistem diziyorum

cpu girişi , ekran kartı girişi , anakart girişi , sata girişleri (varsa hdd veya sata ssd),

Merhaba aynı psu dan aldım. Ekran kartın nedir yardımcı olayım bende kendim kurdum 1 ay önce
knk 7800xt nitro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba aynı psu dan aldım. Ekran kartın nedir yardımcı olayım bende kendim kurdum 1 ay önce
ilk defa modüler kullanıyorum ekran kartı kablosu kafamı karıştırdı yakmayalım ekran kartını asjldhahljsdaks

özelden yazarsanız daha seri oluruz kaç haftadır bekliyorum anakartı geldi, şuan her şeyi kurdum psuyu takıp güzelce kablolama yapacağım sonra ekran kartı takıp test edicem inşalalh

knk 7800xt nitro

ilk defa modüler kullanıyorum ekran kartı kablosu kafamı karıştırdı yakmayalım ekran kartını asjldhahljsdaks

knk 7800xt nitro

İki adet pcie 6+2 pin kablo var bunların her ikisini de psu da pcie yazan yere takmali ve sonrasında uçlarını da ekran kartına takmalisin. Psu manuelini açıp bakarsan orda tavsiye ettiği bağlantı şekli var hatta. Eğer anlamazsan özelden yazabilirsin

İki adet pcie 6+2 pin kablo var bunların her ikisini de psu da pcie yazan yere takmali ve sonrasında uçlarını da ekran kartına takmalisin. Psu manuelini açıp bakarsan orda tavsiye ettiği bağlantı şekli var hatta. Eğer anlamazsan özelden yazabilirsin
bir tane örgülü var ne işe yarıyor üstünde de bir şey yazmıyor, knk kullanılmayacak kabloları söylesene bana onları kenara ayır gereksiz kullanmöaycaksın de çok kablo var

bir tane örgülü var ne işe yarıyor üstünde de bir şey yazmıyor, knk kullanılmayacak kabloları söylesene bana onları kenara ayır gereksiz kullanmöaycaksın de çok kablo var
Nvidia için o kablo sizin onla işiniz yok. Onun harici içerisinden sata kabloları çıkacaktır bunu ihtiyacınıza göre belirleyin hdd vs kullanacaksınız bunun dışında diğer tüm kablolar gerekli.

Nvidia için o kablo sizin onla işiniz yok. Onun harici içerisinden sata kabloları çıkacaktır bunu ihtiyacınıza göre belirleyin hdd vs kullanacaksınız bunun dışında diğer tüm kablolar gerekli.
bir hdd var lakin aydınlatmalar için 2 sini de takayım mı? bir de hafif bir sorunum var psunun delikleri kasaya gelmiyor :(

Yukarıda bir video paylasilmis onu mutlaka izlemeni tavsiye ederim

bir hdd var lakin aydınlatmalar için 2 sini de takayım mı? bir de hafif bir sorunum var psunun delikleri kasaya gelmiyor
Bir hdd varsa tek kablo yeterli (2 hdd + 2 molex) olanı taksaniz yeterli olacaktır.

Yukarıda bir video paylasilmis onu mutlaka izlemeni tavsiye ederim

Bir hdd varsa tek kablo yeterli (2 hdd + 2 molex) olanı taksaniz yeterli olacaktır.
knk benim anakartta 2 tane işlemci cpu giriş yeri var iki tanesini de mi koyacağım oraya?

senin dediğin bu yere uyan tek kablo var elimde o da örülü olan diğerleri ful vgs yazıyor üstünde örülü kablo sadece 6+2 pcie yazan yere giriyor

knk benim anakartta 2 tane işlemci cpu giriş yeri var iki tanesini de mi koyacağım oraya?

senin dediğin bu yere uyan tek kablo var elimde o da örülü olan diğerleri ful vgs yazıyor üstünde örülü kablo sadece 6+2 pcie yazan yere giriyor

İşaretledim tekrar inceleyebilir misin

Ekler

• Screenshot_20250411_172145_Chrome.jpg
    Screenshot_20250411_172145_Chrome.jpg
    843.9 KB · Hit: 7
  • Screenshot_20250411_172157_Chrome.jpg
    Screenshot_20250411_172157_Chrome.jpg
    282.1 KB · Hit: 11
Geri