Not : ilk defa psu almay düşünüyorum oyüzden ne yazmam gerektiğini nazikce söyleyin lütfen.
Bir psu almak istiyorum iyi psu önerir misiniz ?
Teşekkürler, bu arada kasayı açmadan kullandığım PSUnun ne olduğuna nasıl bakabilirim?![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nesi komik?Fsp hydro k 500w
Bu psu da da 80+ bronze sertififika ve koruma var ondan bunu öneririm
Yaşın 5 mi? Kızgın atsa ne olcak komik atsa ne olcak. Bunun için gereksiz mesaj yazma. Çok merak ettiysen özelden yaz.Nesi komik?
Sistemin faturası varsa orada tüm bileşenler yazar.Teşekkürler, bu arada kasayı açmadan kullandığım PSUnun ne olduğuna nasıl bakabilirim?
Adam yazmadıysa ne yapabiliriz sence ?Adamın sistemini bilmeden nasıl PSU öneriyorsunuz?
Sistemdeki anakart ve ekran kartı ne?Not : ilk defa psu almay düşünüyorum oyüzden ne yazmam gerektiğini nazikce söyleyin lütfen.
Bir psu almak istiyorum iyi psu önerir misiniz ?
Hemen "500w hydro k al" diyeceğine sorabilirsin.Adam yazmadıysa ne yapabiliriz sence ?