Çözüldü✓ Psu önerisi istiyorum

Yanı sınıfı b+ değil sebebi fanların biraz agresif olması yoksa psu a sınıfı yani üst düzey kapasitör ve kullanılan malzemeler
Seasonic ten sanr geçtiler ya atx olanının testleri yeniden yapılıyordur büyük ihtimalle bundan dolayı b+ olabilir a olması lazım normalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya şu psu olayı benim canımı sıkmaya başladı. Beyaz setup kuracağım lian li wireless fanlar ile siyah psuyı almak istemiyorum ama bütün f/p psu larda siyah.
Bende beyaz sistem siyah psu kullanıyorum beni rahatsız etmiyor ama seni rahatsız ediyor mu bir bak etmiyorsa siyahta mantıklı açıkcası beni rahatsız etmiyor

Enermax 1200W Psu montajı yapılmıştır.
Çok tatlı bir PSU fiyatına göre iç bileşenleri olsun fan sesi olsun çok beğendim.
Yeni serisinden geldi çok iyi.
Hayırlı olsun kanki güle güle kullan ❤️

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 15
Seasonic ten sanr geçtiler ya atx olanının testleri yeniden yapılıyordur büyük ihtimalle bundan dolayı b+ olabilir a olması lazım normalde

Bende beyaz sistem siyah psu kullanıyorum beni rahatsız etmiyor ama seni rahatsız ediyor mu bir bak etmiyorsa siyahta mantıklı açıkcası beni rahatsız etmiyor

Wireless fanlar kullanacağım için bu modele yakınım 1000w ve üzeri paylarda hub ile gönderiyorlar, Yusuf bunun için orta şeker demişti. Ben kendi araştırmamda yerli ve yabancı kaynaklar, lian li sitesi ve reddite sıkıntı yaşayan görmedim.

Wireless fanlar kullanacağım için bu modele yakınım 1000w ve üzeri paylarda hub ile gönderiyorlar, Yusuf bunun için orta şeker demişti. Ben kendi araştırmamda yerli ve yabancı kaynaklar, lian li sitesi ve reddite sıkıntı yaşayan görmedim.
Ripple değerlerinden dolayı öyle söylemiştir bende baktığımda Enermaxa yakın değerleri vardı ama 12 yi geçmiyordur failliyordu yani ama 10k vermeyi planlıyorsan psu için başka alternatiflerede bak

Ripple değerlerinden dolayı öyle söylemiştir bende baktığımda Enermaxa yakın değerleri vardı ama 12 yi geçmiyordur failliyordu yani ama 10k vermeyi planlıyorsan psu için başka alternatiflerede bak
Beyazda çok seçenek yok maalesef

Buradan a seviye bir psu al puanlama genel tüm testlere göre

Son düzenleme:
Ya şu psu olayı benim canımı sıkmaya başladı. Beyaz setup kuracağım lian li wireless fanlar ile siyah psuyı almak istemiyorum ama bütün f/p psu larda siyah.
Hocam arka kısımda olduğu için göremiyoruz zaten siyah al geç bence.

Teşekkür ederim kanki cansın :peepokalp:
Senin sistemde çok güzel güle güle kullan :peepokalp:

Buradan a seviye bir psu al puanlama genel tüm testlere göre

Ben bu listeyede göz atıyorum.

Hayırlı olsun kanka eğer a segment psu ise sorun yok ama b felanda beyaz diye 10k verme buna a veya a+ düşüyor bu bütçelere
Bir kaç tane forum daha okudum, psu ne böyle A+ bir psu ne de B+ tam ortalarında bir yerde. Dediğine katılıyorum bu fiyata A+ psu geliyor ama beyaz da istiyorum arada kaldım bu gigabyte un ki gözüme hoş geldi doğrusu.

Bir kaç tane forum daha okudum, psu ne böyle A+ bir psu ne de B+ tam ortalarında bir yerde. Dediğine katılıyorum bu fiyata A+ psu geliyor ama beyaz da istiyorum arada kaldım bu gigabyte un ki gözüme hoş geldi doğrusu.
A veya a+ varken b+ felan alma eğer a ise segmentler arasında her zaman a olan isterse a- olsun b segmentini tokatlar bütçe varsa a çekicen rahatına bakıcan

Ripple değelerinden dolayı değil. Ortalama değerleri var zaten. Çok da etki etmez. Kullanılan kapasitörler kaliteli değil. Ömür konusu muallakta.

Transient response testinin iyi olmadığı yazıyordu. Ki muhtemelende öyle. Cratos seriside o konuda başarılı değildi.

Ripple değelerinden dolayı değil. Ortalama değerleri var zaten. Çok da etki etmez. Kullanılan kapasitörler kaliteli değil. Ömür konusu muallakta.

Transient response testinin iyi olmadığı yazıyordu. Ki muhtemelende öyle. Cratos seriside o konuda başarılı değildi.
Benim psu sorunlu galiba o yüzden bana 7-8k yı çok geçmeden 850-1200w arası kaliteli psu önerir misin kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri