Psu model?3 günlük sistemde kendine reset atıyo rampage trapper kasa ve içindeki psu kullanıyodum sürekli reset atıyodu garantiye gönderdim bundan sonra ne yapmalıyım garantiden gelince kullanıyımmı yoksa başka psu geçiyimmi
pc içindeki bağlantıları doğru yaptığına emin misin yanlış bağladıysan belki ondan şalter attırıyordur ayrıca akım korumalı bir piriz kullanıyor musun3 günlük sistemde kendine reset atıyo rampage trapper kasa ve içindeki psu kullanıyodum sürekli reset atıyodu garantiye gönderdim bundan sonra ne yapmalıyım garantiden gelince kullanıyımmı yoksa başka psu geçiyimmi
kullanmıyorum pc toplayan vatan pc onlar birleştirdiPC içindeki bağlantıları doğru yaptığına emin misin yanlış bağladıysan belki ondan şalter attırıyordur ayrıca akım korumalı bir piriz kullanıyor musun
knk rampage trapper kasa içinde geliyoduPsu model?
umarım garantiden tamir olmuş şekilde gelir. komple pc yi mi gönderdin yoksa tek kasayımıkullanmıyorum PC toplayan vatan PC onlar birleştirdi
Post automatically merged:
knk rampage trapper kasa içinde geliyodu
kasaumarım garantiden tamir olmuş şekilde gelir. komple PC yi mi gönderdin yoksa tek kasayımı