Bizdehesaplıya güvenmezseniz; 9800x3d tray olarak baktığımda 600 lira farkla magic diye bir satıcı n11 de satış yapıyor, magic den 7500F almıştım, sağlam paketli olarak geldi ve kardeşim işlemciyi hâlâ sorunsuz kullanıyor. Yorumları da kötü değil. Fiyatı düşerse DFS Bilgisayardan da alabilirsiniz, orası da güvenilir.
360mm olanla aynı fiyat, hb de satıcısı BetaPlus Teknoloji yani yine GamingGen satıyor. 420mm olan size önceki konuda tavsiye ettiğim MSI mag pano 100r ye sığacaktır.
Üste sığmaz, ön fanların yerine sığar diye biliyorum. Yine de kontrol etmek lazım. Fan olarak 3x140 destekliyordu ama radyatör kısmından emin olamadım şuanda. Belki de ben yanlış hatırladım.
360mm olanla aynı fiyat, hb de satıcısı BetaPlus Teknoloji yani yine GamingGen satıyor. 420mm olan size önceki konuda tavsiye ettiğim MSI mag pano 100r ye sığacaktır.
Evet düzeltme yapalım, 3x140mm fan destekliyor ancak 420mm sıvı soğutucu radyatörü maalesef desteklemiyormuş Mag pano 100r. Bu durumda thermalright in 360mm olanını almanız daha doğru olacaktır. Eksik/yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın. @shankar1 uyardığınız için teşekkürler.
Gaming gen de bir kişi sormuş 420mm destekleyip desteklemediğini:
DeepCool LD360 White ARGB 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Üste sığmaz, ön fanların yerine sığar diye biliyorum. Yine de kontrol etmek lazım. Fan olarak 3x140 destekliyordu ama radyatör kısmından emin olamadım şuanda. Belki de ben yanlış hatırladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet düzeltme yapalım, 3x140mm fan destekliyor ancak 420mm sıvı soğutucu radyatörü maalesef desteklemiyormuş Mag pano 100r. Bu durumda thermalright in 360mm olanını almanız daha doğru olacaktır. Eksik/yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın. @shankar1 uyardığınız için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: