Psu ve sıvı soğutma yardımı

Bizdehesaplıya güvenmezseniz; 9800x3d tray olarak baktığımda 600 lira farkla magic diye bir satıcı n11 de satış yapıyor, magic den 7500F almıştım, sağlam paketli olarak geldi ve kardeşim işlemciyi hâlâ sorunsuz kullanıyor. Yorumları da kötü değil. Fiyatı düşerse DFS Bilgisayardan da alabilirsiniz, orası da güvenilir.
Tamam dır teşekkür ederim 🙏

PSU Raijintek veya Enermax.

CPU soğutucu için ise;

360mm olanla aynı fiyat, hb de satıcısı BetaPlus Teknoloji yani yine GamingGen satıyor. 420mm olan size önceki konuda tavsiye ettiğim MSI mag pano 100r ye sığacaktır.
420 sığmaz ona

420 sığmaz ona
Üste sığmaz, ön fanların yerine sığar diye biliyorum. Yine de kontrol etmek lazım. Fan olarak 3x140 destekliyordu ama radyatör kısmından emin olamadım şuanda. Belki de ben yanlış hatırladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CPU soğutucu için ise;

360mm olanla aynı fiyat, hb de satıcısı BetaPlus Teknoloji yani yine GamingGen satıyor. 420mm olan size önceki konuda tavsiye ettiğim MSI mag pano 100r ye sığacaktır.
Evet düzeltme yapalım, 3x140mm fan destekliyor ancak 420mm sıvı soğutucu radyatörü maalesef desteklemiyormuş Mag pano 100r. Bu durumda thermalright in 360mm olanını almanız daha doğru olacaktır. Eksik/yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın. @shankar1 uyardığınız için teşekkürler.

Gaming gen de bir kişi sormuş 420mm destekleyip desteklemediğini:

1000028731.webp

Son düzenleme:

CPU soğutucu için ise;

Alacağı sistemde 420mm desteği yok hocam

Psu için bu 3 model arasında kaldım
İleriye dönüklük açıdan Enermax en mantıklı seçim geliyor

Enermax

Deep Cool

Raijintek

Sıvı Soğutma olarak ta bu modeller var hangisi daha iyi olur

Thermalright

Thermalright

Arctic

Deep cool
PN1000M kesinlikle alınmamalı o fiyattan. İç bileşenleri iyi değil. Ampere'yide o fiyattan almanın pek anlamı yok. Enermax tercih et.

Üste sığmaz, ön fanların yerine sığar diye biliyorum. Yine de kontrol etmek lazım. Fan olarak 3x140 destekliyordu ama radyatör kısmından emin olamadım şuanda. Belki de ben yanlış hatırladım.

Evet düzeltme yapalım, 3x140mm fan destekliyor ancak 420mm sıvı soğutucu radyatörü maalesef desteklemiyormuş Mag pano 100r. Bu durumda thermalright in 360mm olanını almanız daha doğru olacaktır. Eksik/yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın. @shankar1 uyardığınız için teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle

Alacağı sistemde 420mm desteği yok hocam
420 sığmaz ona
Teşekkür ederim sağolun bide hocam bu Msi kasada yanda duran 3 fan var ya onlar reverse değil mi

Teşekkür ederim sağolun bide hocam bu Msi kasada yanda duran 3 fan var ya onlar reverse değil mi
Videolarına baksan daha doğru olur genelde böyle kasalarda reverse koyarlar güzel dursun diye

Alıntıyı görüntüle

Mid tower kasa yazmasi yeterli ölçülerine bakmıyorum bile

full tower kasaların çoğuna bile sigmaz 420

Thermalright Frozen Warframe Pro 360-Enermax Revolution DFX 1350w alıyorsun bakıyorsun keyfine hadi bakim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri