PSU Yeter mi? 750W Yükseltmeli miyim

Reaksiyon skoru
2
Daha önce sorduğumda bütçem dahilinde linkteki kasayı önermişlerdi.
Şimdi işlemci olarak R5 7600x düşünüyorum ve RX 7800XT Ekran kartı aldım. Bu kasa sıkıntısız işimi görür mü ne dersiniz öneri de alabilirim

Şimdi işlemci olarak R5 7600x düşünüyorum ve RX 7800XT Ekran kartı aldım. Bu kasa sıkıntısız işimi görür mü ne dersiniz öneri de alabilirim
7600x düşünme sebebiniz nedir çok ısınan bir işlemci

Kasa iyi psu yeter ama uzun vaadede sıkıntı yaşayabilirsin, direk olarak öneri yapamayacağımşu anda ama sana tavsiyem corsair veya coolermaster gibi kaliteli bir markal olmadığı sürece psu + kasa ikililerinden uzak dur ve kaliteli bir psu al. En azından benim önerim bu yönde. iyi bir 850 w ileride yapacağın yükseltmeleride rahat rahat taşıyacaktır.

Kasa iyi psu yeter ama uzun vaadede sıkıntı yaşayabilirsin, direk olarak öneri yapamayacağımşu anda ama sana tavsiyem corsair veya coolermaster gibi kaliteli bir markal olmadığı sürece psu + kasa ikililerinden uzak dur ve kaliteli bir psu al. En azından benim önerim bu yönde. iyi bir 850 w ileride yapacağın yükseltmeleride rahat rahat taşıyacaktır.
Ben zaten kasadan PSU'dan anlamıyorum, bu kasayı da forum önerilerinden öğrendim. Forumda yazana göre Abdullah Hacıgül de öneriyormuş. Beni 1 yıl bile idare etse yeter şu anda o yüzden uzun vadeli bir kasa olması zorunlu değil. Yanıtın için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7600x düşünme sebebiniz nedir çok ısınan bir işlemci
Önerin varsa alırım öğlene kadar sipariş vermem gerekiyor

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...gold-rainbow-siyah-kasa-fiyati,511196903.html şu daha garanti olacaktır hocam 7600x almayın 7500f alın ya da zorlayıp 9600x/9700x alın.

Şuanlık yeter 700w ama bütçe varsa ilerde güncelleme yapabilmek icin 850w şart

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...gold-rainbow-siyah-kasa-fiyati,511196903.html şu daha garanti olacaktır hocam 7600x almayın 7500f alın ya da zorlayıp 9600x/9700x alın.
Şöyle bakınca 700-1000 TL fark için 9600x alabilirim.
Şu soğutma işimi görür sanırım

peerless assassin ile 65 görüyor maksimum hocam hangi verilere dayanarak çok ısınıyor dediniz?
105w tdp degeri, forumlarda açılan bir sürü konular, bi işlemci sıcaklık karşılaştırma tablosunda 7600x i görmüştüm sadece yüksek olarak.

105w tdp degeri, forumlarda açılan bir sürü konular, bi işlemci sıcaklık karşılaştırma tablosunda 7600x i görmüştüm sadece yüksek olarak.
Dark x123 bile soğutur hocam forumda konu görmedim varsa da mpk fanla takılıyordur. Dandik macun sürmüştür. Biz de kullanıyoruz 7600x değerler dediğim gibi ortalama bir hava soğutucuyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,286
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri