Neler Yeni

Psu'daki. Bu ses sizce neden Vardı..

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
Olay soyle: Gaminggen TR'den 3070 Ti PC aldım ilk gün monitör ile deneyimledim ve diger gün değişime yolladim monitörü ölü piksel çıktigi için. Sonrasında 1 hafta televizyon ile kullandım ve PSU'da cızırtı sesi geldiğini fark ettim, yeni monitörüm geldiğinde de cızırtı devam ediyordu PSU da. Şu an kasayi servise yolladım PSU değişim olması için. Değişim yapacaklarını soylediler. Acaba televizyon ile kullandığım için mı oldu biraz da bu kafamı yordu. Monitörde kullandigigimda da kasa PSU da vardı bu ses. (kasa geldiğinde yine televizyon ile kullanmak zorundayim)

Coil Whine sesi miydi yoksa elektirik kaçağı mı onu bilmeden yorum yapamayız.
TV'nin bir zararı yok neden olsun?
Ürünün sorununu bilmeden garantiye göndermekte güzelmiş.

Coil Whine sesi miydi yoksa elektirik kaçağı mı onu bilmeden yorum yapamayız.
TV'nin bir zararı yok neden olsun?
Ürünün sorununu bilmeden garantiye göndermekte güzelmiş.
Hocam kablo ile PSU girisinden gelen sesdi kabloyu baya ittirince azaldı . Uygulama ve benzeri ağır şeyler açınca ses artıyordu siteye değişime yolladim garantiye degil. Bence mantıklı olanı yaptım. Elektrik kaçağı nedir bilmiyorum ama

Hocam kablo ile PSU girisinden gelen sesdi kabloyu baya ittirince azaldı . Uygulama ve benzeri ağır şeyler açınca ses artıyordu siteye değişime yolladim garantiye degil. Bence mantıklı olanı yaptım. Elektrik kaçağı nedir bilmiyorum ama
Elektirik kaçağı olunca çarpma vs de olabiliyor.
Mantıklı olan ama bazısı coil whine ise uğraşmayıp kullanmaya devam edebiliyor.
Evinizin topraklaması ne durumda? Akım korumalı priz kullanıyor musunuz?

Elektirik kaçağı olunca çarpma vs de olabiliyor.
Mantıklı olan ama bazısı coil whine ise uğraşmayıp kullanmaya devam edebiliyor.
Evinizin topraklaması ne durumda? Akım korumalı priz kullanıyor musunuz?
Çarpma vs yoktu kabloyu iyice takınca ses bayağı azaldı kulagimi dayamadikca duyulmuyordu. Coil whine vb olabilir fakat yine de sorunsuz kullanmak için değişime yolladim . Evimin topraklamasini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim . Topraklama olayına hakim değilim. 700tlye akım korumalı priz vardı philipsin onu aldı yakınım kullanıyorum bayağı kaliteli birsey.

Çarpma vs yoktu kabloyu iyice takınca ses bayağı azaldı kulagimi dayamadikca duyulmuyordu. Coil whine vb olabilir fakat yine de sorunsuz kullanmak için değişime yolladim . Evimin topraklamasini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim . Topraklama olayına hakim değilim. 700tlye akım korumalı priz vardı philipsin onu aldı yakınım kullanıyorum bayağı kaliteli birsey.
Genel olarak elektirik cihazlarınızda sorun çıkmıyorsa topraklamanız iyidir.
Akım korumalı prize rağmen sonradan ses yapıyorsa tuhaf, gönderdikten sonra durum bildirirsiniz.

Akım korumalı prize rağmen sonradan ses yapıyorsa tuhaf, gönderdikten sonra durum bildirirsiniz.
Şöyle açıklayalım bilgi amaçlı araştırdım topraklama veya priz ile alakalı olduğunu düşünmüyorum . Olay temassizlik diye düşünüyorum veya dediğiniz gibi coil whine olabilir bu iki faktör akım korumalı priz ile alakasız değil mı neden tuhaf?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada zaman ayırdığınız için değil teşekkür ederim 🙏

Şöyle açıklayalım bilgi amaçlı araştırdım topraklama veya priz ile alakalı olduğunu düşünmüyorum . Olay temassizlik diye düşünüyorum veya dediğiniz gibi coil whine olabilir bu iki faktör akım korumalı priz ile alakasız değil mı neden tuhaf?
Yüksek voltaj dalgalanmaları olduğu zaman güç kaynakları stabil çalışmayı bırakıyor. Dediğiniz gibiyse de zaten sizden kaynaklı bir durum değil.

Geri