Neler Yeni

PSU'DAN ATEŞ ÇIKTI

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Heisenberg
Hocam Neden tuşu kapatıyorsunuz ki ışıklar için PC'yi tam kapttıktan Sonra 3'lü prizi çekin direk hepsi kapanacak zaten?? Hayır senin gibi yapanda çok gördüm direk prizden çek niye tuşu kapatıyorsunuz ki?

Hocam keşke beni dinleseydiniz daha PC bu duruma gelmeden 3-5dk önce Kapatın tüm siteme zarar verirsini pişman olmayın yazdım ama dinleyen kim 😂

Zaten yapılması gereken o knk niye Psu kapatıyon direk fişi çek zaten otomatikmen Psu'ya Elektirik gitmediği için hiç bir sorun olmaz (Ama PC tam kapandıktan sonra yani sistem açıkken faln çekersen zarar verirsin)

Hayır cidden halkımızdaki şu Psu anahtarı muhabbetini anlamıyorum direk fişi çekmek varken niye Pusu'nun tuşunu kapatıp açıyonuz mesela?

Yani Süpürge Makinasının üstündeki Tuş ile kapatıp prize takılı bırakmak gibi çok saçma direk fişi çek tüm sorunlardan kurtul
Valla 20 yaşındayım bu yaşıma kadar laptop kullandım, kasayı 1-2 ay oldu alalı o yüzden pek bilmiyorum.

Efes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Efe Sevinç
Arkadaşlar psum bozulmamış kablosu yanmış prizden dolayı şu an yeni kablo aldım ve güç geldi herkese teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Sakın yeni PSU alana kadar kullanmayın sonra tüm sistemi yakabilirsiniz şuan sisteminizin yanması sadece ufak bir Elektirik dalgalanmasına bakıyor

Hocam bunu Alabilirsiniz buda iyidir +80 brone sertifikası var
(Satıcıyı 2 olan Creature gamestore yapın)

Hocam Eğer güvenli Olsun Sorun yaşamayayım doyosanız bunu Alabilirsiniz +80 Gold setifikalı korumasıda baya var (alırken bı alttaki direk teknobiyotik olandan alın n11'den almayın)
.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar psum bozulmamış kablosu yanmış prizden dolayı şu an yeni kablo aldım ve güç geldi herkese teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Psu'dan ateş çıktı diyordunuz??

Knk benimde 1 ay'da 2 kablomu yaktı 3'de artık direk Psu yandı dikkat et de seninki sistemi yakmasın

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
yakında paratoner varsa veya en başta akım korumalı priz varsa bu sorun olmaz işte. Ki kaliteli psuların içinde buna dair koruma oluyor en fazla psu kendini imha ediyor diğer bileşenleri korumak için.
bende ki kalitesiz powerboost marka 500w psu kamikaze yapar öyle gider

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Yunus Kocabay
Başlığı görünce patladım akfhdjdjdjjedh.

• Beğen
Reaksiyonlar: Efes
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom