Neler Yeni

psu'm arızalımı nasıl öğrenirim

Mehmet Anıl

80+ Silver
beyler pc çoğu zaman oyunlarda fazla yük çektiğinde kapanıyor çoğu kişi dalgalanmadan kaynaklı psu değiştir diyor ama arızalımı nasıl anlıcam stres tsti yaptım 15dk kapanmadı

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Markası nedir

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu
Hangi stres testini yaptınız? Stres testinde kapanmayıp, oyun içinde kapanıyorsa psu'dan olduğunu net bir şekilde söylenemez.

Mehmet Anıl

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sharkoon 650w
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi stres testini yaptınız? Stres testinde kapanmayıp, oyun içinde kapanıyorsa psu'dan olduğunu net bir şekilde söylenemez.
occt ile yaptım knk ama bir kere kapandı bir kere kapanmadı psudan olması muhtemel caddedeki pccide oynuyorum test için orda oyunlar kapanmıyor eve geliyorum anında kapanıyor pes20 ets fln dalgalanmadan kaynaklıymış çoğu kişi böyle çözmüş
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasadan tıkırtı seside geliyor psu dan geliyor galiba o ses psu daha 1.5 aylık

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Test etmek için cihazlar oluyor diye biliyorum. PSU daki kabloları cihaza takınca sıkıntı olup olmadığı anlaşılıyor.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Test etmek için cihazlar oluyor diye biliyorum. PSU daki kabloları cihaza takınca sıkıntı olup olmadığı anlaşılıyor.
aga nerden bulucam onu bilgisayarcıya götürüyorum m.l adam format at diyo şaka gibi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
aga nerden bulucam onu bilgisayarcıya götürüyorum m.l adam format at diyo şaka gibi
Nerden bulacağını bilmiyorum maalesef. Çünkü cihazın adını bile bilmiyorum :D Sadece bir videoda izlerken denk gelmiştim bende.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,366
Üyeler
168,435
Son üye
Alfrontie