PSU'suz kasa önerisi

KANKAM biraz bütçe yükselt bence ya düşük bütçen

Anakartım ATX, ATX bir kasa istiyorum zaten. Onu da belirtsem iyi olurmuş aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitfenix övülüyor baya, övüldüğü kadar sağlam bir marka mı?
şimdi gördüm attığım modele 360mm radyatör takılmıyormuş. diğer bitfenixlere bakılabilir.

şimdi gördüm attığım modele 360mm radyatör takılmıyormuş. diğer bitfenixlere bakılabilir.
360mm AIO gerektirecek bir işlemci alacağımı zannetmiyorum. Şuan R5 5600 kullanıyorum zaten yakın vakitte güncelleme ihtiyacım da yok, ileride DDR5 güncellemesi yapmak istediğimde belki 240mm AIO alırım diye düşündüm, o da alırsam görünüşü için olur.

360mm AIO gerektirecek bir işlemci alacağımı zannetmiyorum. Şuan R5 5600 kullanıyorum zaten yakın vakitte güncelleme ihtiyacım da yok, ileride DDR5 güncellemesi yapmak istediğimde belki 240mm AIO alırım diye düşündüm, o da alırsam görünüşü için olur.
kanka o zaman corsair 4000d ya da lian li 217 ve ya 207 veya 216 alabilirsin. Bütçe olarak yüksek kasalar ama miss gibi airflowu yüksek bu kasaların. Build kaliteleride ona göre yüksek. İncehesap gaming gecesine bakabilirsin. Lian li kasalarını hep indirime sokuyorlar.

ATX detayını şimdi gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,102
Üyeler
183,521
Son üye
Hiweth
Geri