Neler Yeni

Yardım PTT AVM 2.el satışı nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emir ışık
merhaba, 2.el bi ürün alacaktım sahibinden de ürün de bayagı uygundu piyasasına göre satıcı bana ptt avm den yapalım dedi ve elinize gelir incelersiniz sıkıntı yoksa onaylarsınız tarzında bi konusma yaptı bi bilgisi deneyimi önerisi olan varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamka
merhaba, 2.el bi ürün alacaktım sahibinden de ürün de bayagı uygundu piyasasına göre satıcı bana ptt avm den yapalım dedi ve elinize gelir incelersiniz sıkıntı yoksa onaylarsınız tarzında bi konusma yaptı bi bilgisi deneyimi önerisi olan varmı ?
dolandırıcı satıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emir ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce böyle bi deneyiminiz mi vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

açmaya germeye gerek yok
asıl merak ettigim ptt avm üzerinden böyle bir alışveriş dışında herhangi bi alışveriş yapmamam gerektigi mi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Anonim Ankh
PTT AVM'nin 2. El satış ve satış sonrası destek politikalarını bilmiyorum, mağdur olmamak adına araştırmak iyi olur, deneyimi olan arkadaşları da yorumlara beklerim, deneyimi olmayanların yorumlarını kale almayın hocam.

Benim 2. El değil de normal alışverişlerim oldu, sıkıntı yaşamadığım için destek almak zorunda kalmadım ama sıkıntı yaşasaydım da mağdur olur muydum emin değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamka
PTT AVM'nin 2. El satış ve satış sonrası destek politikalarını bilmiyorum, mağdur olmamak adına araştırmak iyi olur, deneyimi olan arkadaşları da yorumlara beklerim, deneyimi olmayanların yorumlarını kale almayın hocam.

Benim 2. El değil de normal alışverişlerim oldu, sıkıntı yaşamadığım için destek almak zorunda kalmadım ama sıkıntı yaşasaydım da mağdur olur muydum emin değilim.
"EPttAVM'de mağaza açmadan satış yapılamamaktadır."

asıl merak ettigim ptt avm üzerinden böyle bir alışveriş dışında herhangi bi alışveriş yapmamam gerektigi mi
[/QUOTE]
hocam öncelikle özür dilerim bende ikinci el alımı yaparken böyle kişiler ile karşılaştım komik rakamlar veriyorlar ve pttavm üzerinden insanları dolandırmaya çalışıyorlar gerçekde ise böyle bir alışveriş yok pttavmde mağaza açman lazım
paranı alacak ve seni engelleyecek işin sonunda dikkatli ol tavsiyem

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emir ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hoca
"EPttAVM'de mağaza açmadan satış yapılamamaktadır."

hocam öncelikle özür dilerim bende ikinci el alımı yaparken böyle kişiler ile karşılaştım komik rakamlar veriyorlar ve pttavm üzerinden insanları dolandırmaya çalışıyorlar gerçekde ise böyle bir alışveriş yok pttavmde mağaza açman lazım
[/QUOTE]
hocam az önce aradım dedim ki sahibinden de GET ilanı olarak almak istiyorum diye kabul etti sorun yok dedi. şu an ne dersiniz ne yapayım
,

azizoe92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aize
Sakın inanma pttvavm linki degil sahte pttavm linki atacam odemeyi yapinca adama para direk gidecek.

Sadece uygulama uzerinden param guvende ile ödeme yaparim de başkada kabul etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamka
hoca

hocam az önce aradım dedim ki sahibinden de GET ilanı olarak almak istiyorum diye kabul etti sorun yok dedi. şu an ne dersiniz ne yapayım
,
[/QUOTE]
elden almanı tavsiye ederim en güvenli yol bu

Rovi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yahya akay
dolandırıcı sahte link veriyorlar kart bilgisi değil iban yazıyorlar parayı gölerdiğin an yok oluyorlar hiç bir şeyde yapamıyorsun

,
onun da linki var sana link atıcak bekle kendin görüceksin zaten

Rovi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yahya akay
dolandırıcı sahte link veriyorlar kart bilgisi değil iban yazıyorlar parayı gölerdiğin an yok oluyorlar hiç bir şeyde yapamıyorsun

onun da linki var sana link atıcak bekle kendin görüceksin zaten
konuşmayı sürdür linki atsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks