chesterwhipple
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
hocam hiç uğraşmasın bu kişiler ile zaman kaybıkonuşmayı sürdür linki atsın
hocam hiç uğraşmasın bu kişiler ile zaman kaybıkonuşmayı sürdür linki atsın
elden almanı tavsiye ederim en güvenli yol buhocam az önce aradım dedim ki sahibinden de GET ilanı olarak almak istiyorum diye kabul etti sorun yok dedi. şu an ne dersiniz ne yapayım
,
işe yaramaz numara fake oluyor çoğu zaman ilanda aynı gün yenisini koyar ptt avm gardırosps dolap ve sahiibindenin sayfalarını kopyalayıp atıyorlar sayfalar bire bir ve sayfanın üzerindeki ikonlar da orjinal uygulamaya yönlendiriyor tek çareniz linki kontrol etmek oluyorbeyler engel atmış lavuk allah razı olsun bu numarayı polise verecegim birazdan sagolun ilanın linkini de koyacagım yayalım dolandırıcı diye
Gelen linklere sakın tıklama zaten ilan var ilani get yapsin albeyler engel atmış lavuk allah razı olsun bu numarayı polise verecegim birazdan sagolun ilanın linkini de koyacagım yayalım dolandırıcı diye
bro sence bunlardan kaç tane var.beyler engel atmış lavuk allah razı olsun bu numarayı polise verecegim birazdan sagolun ilanın linkini de koyacagım yayalım dolandırıcı diye
mağazası olan adam bunlarla uğraşmazPTTavmnin bildiğim kadarıyla komisyonları düşük oluyor eğer mağazası varsa getten daha karlı bir yöntem ancak sahte siteye karşı kendiniz google üzerinden pttavmye girip site içinden arama yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. Daha önce 2. el ürün alıp rahatlıkla iade edebilmiştim sorun yok