Neler Yeni

Yardım PTT AVM 2.el satışı nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emir ışık
beyler engel atmış lavuk allah razı olsun bu numarayı polise verecegim birazdan sagolun ilanın linkini de koyacagım yayalım dolandırıcı diye

azizoe92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aize
hocam az önce aradım dedim ki sahibinden de GET ilanı olarak almak istiyorum diye kabul etti sorun yok dedi. şu an ne dersiniz ne yapayım
,
elden almanı tavsiye ederim en güvenli yol bu
[/QUOTE]
LİNK KABUL ETME!

İlani get olarak düzenlesin öyle al.

Rovi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yahya akay
beyler engel atmış lavuk allah razı olsun bu numarayı polise verecegim birazdan sagolun ilanın linkini de koyacagım yayalım dolandırıcı diye
işe yaramaz numara fake oluyor çoğu zaman ilanda aynı gün yenisini koyar ptt avm gardırosps dolap ve sahiibindenin sayfalarını kopyalayıp atıyorlar sayfalar bire bir ve sayfanın üzerindeki ikonlar da orjinal uygulamaya yönlendiriyor tek çareniz linki kontrol etmek oluyor

Rovi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yahya akay
1736537357834.png
1736537390234.png
1736537408621.png

LİNKLER BU ŞEKİLDE OLUYOR YAYMANIZI TAVSİYE EDERİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Göktuğ Farımaz
PTTavmnin bildiğim kadarıyla komisyonları düşük oluyor eğer mağazası varsa getten daha karlı bir yöntem ancak sahte siteye karşı kendiniz google üzerinden pttavmye girip site içinden arama yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. Daha önce 2. el ürün alıp rahatlıkla iade edebilmiştim sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hamka
bro sence bunlardan kaç tane var.
ben söyleyeyim yüzlerce hatta binlerce kimi kime şikayet ediyorsun sadece tedbir al ve bu durumu çevrene yay ikinci el alımı elden yapılır kimseyi bulamazsın şikayet ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

PTTavmnin bildiğim kadarıyla komisyonları düşük oluyor eğer mağazası varsa getten daha karlı bir yöntem ancak sahte siteye karşı kendiniz google üzerinden pttavmye girip site içinden arama yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. Daha önce 2. el ürün alıp rahatlıkla iade edebilmiştim sorun yok
mağazası olan adam bunlarla uğraşmaz

Top Bottom