PttAvm güvenilir mi?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Arkadaşlar bir ürün almayı planlıyorum. Akakçeden bakdığımda en ucuz pttAvm diye bir sitede gözüküyor. Bu site güvenilir mi? Kargom kaç günde gelir?

Değil kesinlikle önermem daha önce sipariş ettiğim üründen dolayı böyle söylüyorum.

PTTAvm güvenilir mi evet güvenilir. (Kendi mağazamız vardı) Ama bazı satıcılar güvensizlik verebiliyor biraz araştırarak almanızı öneririm

Arkadaşlar bir ürün almayı planlıyorum. Akakçeden bakdığımda en ucuz pttAvm diye bir sitede gözüküyor. Bu site güvenilir mi? Kargom kaç günde gelir?
güvenilirim hocam bir kere alışveriş yapmıstım 3 günde elime ulaşmıştı

Henüz geçen hafta alışveriş yaptım sıkıntısız sorunsuz teslim ettiler. Yani istisnalar dışında bence güvenilir.

Pttavm kesinlikle guvenilir DEĞİL. Şikayetvar da da konu acmislar. Aynisini yasiyorum suan. Kesinlikle önermem. Satici iadeyi onayladı fakat 2-4 gün dedikleri halde 5. Gün oldu para yatmiyor. 4 kere aradim şikayet yazdim hiç orali olmuyorlar. Her şikayet yazdiklarinda yine bekletiyorlar. Paranizi kullanabildikleri kadar kullanmak dertleri. Olan size oluyor para yatmadigi icin bekliyorsunuz ve alacaginiz ürün fiyati artiyor ve bu onlarin hic umurlarinda değil. Tavsiyem n11, trendyol, hepsiburada gibi yerler olsun Satici ürünleri yolluyor ama yanlış gönderiyor iade ediyorlar ama bu sefer pttavm engeline takiliyorsunuz

Geri