Pubg hesabı satılabilirmi

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
beyler selma çok yakın bir arkadaşım değeri 8 9k olan hesabını bana 4k ya bırakıyor ama ben oynamıyoruım oyunu kardeşim çok ısrar ediyor ve ben aldım dşiyelim 1 2 ay oynadı sonra girmedi oyuna bende hesabı geri satabilirmiyim başka birine

beyler selma çok yakın bir arkadaşım değeri 8 9k olan hesabını bana 4k ya bırakıyor ama ben oynamıyoruım oyunu kardeşim çok ısrar ediyor ve ben aldım dşiyelim 1 2 ay oynadı sonra girmedi oyuna bende hesabı geri satabilirmiyim başka birine
evet. itemsatış sitesini tavsiye ederim.

Pubg hesabını satmak yasal değil bu kurallarda belirtilmiş eğer anlaşılırsa ban yiyebilirsin

knk peki alayımmı hesabu ful mavi mumya buz m4 filan var değerine 8k diyor sana 4 diyo
pubg hesaplarından pek anlamam, yanlış bilgi vermek istemiyorum. Alacaksan veya satacaksan itemsatış tavsiye ederim.

PUBG hesabı para etmiyor alacaksan para yatırma. Ben 100.000-150.000₺ yatırdığım hesabı 25.000₺ ye zor sattım

PUBG hesabı para etmiyor alacaksan para yatırma. Ben 100.000-150.000₺ yatırdığım hesabı 25.000₺ ye zor sattım
Knk 4k ya alcam hesabı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hani alsam satabilirmiyim

dediğim gibi 8k verdiler ama sen yakın arkadaşımsın diye 4k yaptı ve de bağlantılarda sağlam

4 k edecek hesap olur benim hesap 8 xsuid 2 aston 1 gamera 1 ducatti 36 yükseltilebilir 127 destansı var 1 nihai

peki ben bunu 4 e aldım 5 6 7k lara satabilirmiyim çünkü birisi 8.5k vermiş

Geri