beyler selma çok yakın bir arkadaşım değeri 8 9k olan hesabını bana 4k ya bırakıyor ama ben oynamıyoruım oyunu kardeşim çok ısrar ediyor ve ben aldım dşiyelim 1 2 ay oynadı sonra girmedi oyuna bende hesabı geri satabilirmiyim başka birine
evet. itemsatış sitesini tavsiye ederim.beyler selma çok yakın bir arkadaşım değeri 8 9k olan hesabını bana 4k ya bırakıyor ama ben oynamıyoruım oyunu kardeşim çok ısrar ediyor ve ben aldım dşiyelim 1 2 ay oynadı sonra girmedi oyuna bende hesabı geri satabilirmiyim başka birine
knk peki alayımmı hesabu ful mavi mumya buz m4 filan var değerine 8k diyor sana 4 diyoevet. itemsatış sitesini tavsiye ederim.
pubg hesaplarından pek anlamam, yanlış bilgi vermek istemiyorum. Alacaksan veya satacaksan itemsatış tavsiye ederim.knk peki alayımmı hesabu ful mavi mumya buz m4 filan var değerine 8k diyor sana 4 diyo
Knk 4k ya alcam hesabıPUBG hesabı para etmiyor alacaksan para yatırma. Ben 100.000-150.000₺ yatırdığım hesabı 25.000₺ ye zor sattım
Bağlantısında sıkıntı yoksa satılırKnk 4k ya alcam hesabı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hani alsam satabilirmiyim
yok knk alayımmı yaniBağlantısında sıkıntı yoksa satılır
İçine bilmiyorum hesap o kadar eder mi etmez mi bir şey diyemem. videosu varsa at bakayım yoksa kafana göre canın istiyorsa alyok knk alayımmı yani
4 k edecek hesap olur benim hesap 8 xsuid 2 aston 1 gamera 1 ducatti 36 yükseltilebilir 127 destansı var 1 nihaibeyler selma çok yakın bir arkadaşım değeri 8 9k olan hesabını bana 4k ya bırakıyor ama ben oynamıyoruım oyunu kardeşim çok ısrar ediyor ve ben aldım dşiyelim 1 2 ay oynadı sonra girmedi oyuna bende hesabı geri satabilirmiyim başka birine