zaten orda dosya eksik diyo
Onu nasıl indiriyoruz harbi bende göremedim
en üsteki nasıl indircemEn son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri
Bu makalede, Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme bağlantıları listelenmektedir.support.microsoft.comDownload DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center
Presentation from Gamefest 2010www.microsoft.comDownload Microsoft .NET Framework 4 (Web Yükleyicisi) from Official Microsoft Download Center
Microsoft .NET Framework 4 web yükleyicisi paketiyle, hedef makine mimarisinde ve işletim sisteminde çalıştırılması gereken .NET Framework bileşenleri karşıdan yüklenir ve kurulur. Yükleme işlemi sırasında Internet bağlantısı gereklidir. .NET Framework 4’ü hedefleyen uygulamalar çalıştırmak ve...www.microsoft.com
msvcp140 dll ile vcruntıme140dll dosyalarını indirip system 32 ve syswow64 atınPUBG lite a indir dedim eksik dosya dedi olmuyosa assagıdakileri indirin dedi Microsoft Visual C++, DirectX 11 indi .NET Framework 4.5.2 bole bisey var bunu inirecek linki bulamadım
anlamadımmsvcp140 dll ile vcruntıme140dll dosyalarını indirip system 32 ve syswow64 atın
tm tsk yuluyoDownload Visual Studio 2015 için Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir from Official Microsoft Download Center
Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri, Visual Studio 2015 kullanılarak oluşturulan C++ uygulamalarını çalıştırmak için gereken çalışma zamanı bileşenlerini yükler.www.microsoft.com
Hemen yapimSorununuzu çözebildiysem rapor edip en iyi cevap seçebilirseniz mutlu olurum.