Pubg mobile 50 60 fps alıyorum.

Burak07

80+
Reaksiyon skoru
10

Ama maalesef arada drop giriyor kasıyor neden böyle bir şey oluyor olabilir sistem mi yetersiz kalıyor bilgisi olan varsa yazabilir mi vakumlu soğutucu kullanıyorum işlemci sıcaklığı 70 dereceyi geçmiyor ekran kartı sıcaklığı en fazla 75 dereceyi görüyor.

Ama maalesef arada drop giriyor kasıyor neden böyle bir şey oluyor olabilir sistem mi yetersiz kalıyor bilgisi olan varsa yazabilir mi vakumlu soğutucu kullanıyorum işlemci sıcaklığı 70 dereceyi geçmiyor ekran kartı sıcaklığı en fazla 75 dereceyi görüyor.
Çünkü oyun optimizasyon engelli.

dostum pubg mobile adı üstünde mobil bi oyun sen dünyanın en iyi sistemiylede oynasan emülatör olduğundan bu tarz sorunlar olucak pubg lite falan oynayabilirsin

PUBG Mobile zaten 60 kare hızını destekliyor, normal.

Emulator olduğu için.

Bu arada laptop iyi değil ve pahalı.

Emülatör olduğundan dolayı 60FPS sınırı var.

Tamam işte emülatör olduğu için iyi bir optimizasyon beklemek çok mantıklı olmayacaktır.
sen anlamadın beni oyun optimizasyon engelli demişsin sanki yapan adamların bir suçu varmış gibi yani ben öyle anladım

BIOS'dan işlemci sanallaştırmayı açabilirsiniz. Nasıl açılır bilmiyorum. Masaüstü PC'lerde bu özellik var, laptopda da vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri