kötü değil ama iyide değilKötümü demek bu ?
hocam psa yı neden sevmezsiniz bilmem ama 8 yıllık bir peugeot kullanıcısyımÖnerin nedir yani hangi arabayı alalım.
Knk 3008 gelmez o fiyata be.hocam psa yı neden sevmezsiniz bilmem ama 8 yıllık bir peugeot kullanıcısyım
aynı zamanda hyundai tucson
audi q5 gibi araçları kullanıyorum
birçok markayı aktif olarak deneyimliyorum 2023 ford um var
psa gurubunda şu güne kadar en ufak problem çıkmadı bakımları ve trigere dikkat ettiğiniz sürece en sağlıklı motorlardan birine sahip
eat 8 e diyecek bir şey zaten yok c segmentin en iyi şanzımanı
tavsiyem 3008 yada c5 aircross olucaktır
o fiyata alınabilecek en iyi araçlar
gelirde kazalı olur 3008 gt kullanıcısıyım araçtaki rahatlık q5 te yok gerçektenKnk 3008 gelmez o fiyata be.
1.6 puretech motor petrolünüz yoksa önermiyorum hocam şehir içi tüketim 11 in altında hiç görmedimhem suspansiyonu yumusak konforlu hem ici buyuk ferah hem de sorunsuz olsun diyorsaniz citroen c5 aircrosslara bakmaniz gerekiyor. sanziman olarak eat8 var en sorunsuz sanzimanlardan birisi. motor olarak da 1.6 puretech var. suan psada kullanilan 1.2 puretechlerle bir tutmayin cunku 1.6 puretechler zincirli
haklisiniz biraz fazla yakiyor ama yasadigi sehre de bagli biraz. aslinda 1.5 dizel motor da var ama 2023 ya da 2021den oncekilerde ufak bir sorun vardi sanirim. sorunun ne oldugunu da tam hatirlamiyorum.1.6 puretech motor petrolünüz yoksa önermiyorum hocam şehir içi tüketim 11 in altında hiç görmedim
hocam 2017 ve öncesi için o 1.6 bluehdi da kronik problemler vardı 1.5 te ben bilerek yokhaklisiniz biraz fazla yakiyor ama yasadigi sehre de bagli biraz. aslinda 1.5 dizel motor da var ama 2023 ya da 2021den oncekilerde ufak bir sorun vardi sanirim. sorunun ne oldugunu da tam hatirlamiyorum.
tabi o soruna ragmen bahsi gecen diger markardan daha iyi olabilir
linkteki c5 daha iyi bence hocamBir alt kasa hyundai tuscon daha iyisini bulamazsın bence