Qck Mousepad mi Logitech mi?

Hangisi?

• Oy kullanan toplam üye
    5
Qck daha iyi oldugu dusunuyorum ama Logitech'de alabilirsiniz

Valla ikisi de kayıyorsa en ucuzunu almak daha iyi. ByNoGame Jahrein 30x70 mouse pad var mouse kaymıyor :D.

Ben cs:go oynuyorum mesela bu yüzden benim için mousepad inanılmaz farkediyor. bende 2 tane Qck+,1 tane de hyperx fury olmak üzere 3 mousepad var. 3 tane olmasının sebebi ben bunları neredeyse 3 haftada bir yıkıyorum hepsini kirlendikçe çünkü kirlendikçe o kadar farkediyor ki kayması ben rahat olamıyorum.

O yüzden sana tavsiyem 1 tane alıcaksan da kaliteli olanı alman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada benim bahsettiğim mousepadlar 140tl-250tl civarı oluyor çünkü L veya XL olanları kullanıyorum sensivity i düşük kullandığımdan dolayı.

Ben cs:go oynuyorum mesela bu yüzden benim için mousepad inanılmaz farkediyor. bende 2 tane Qck+,1 tane de hyperx fury olmak üzere 3 mousepad var. 3 tane olmasının sebebi ben bunları neredeyse 3 haftada bir yıkıyorum hepsini kirlendikçe çünkü kirlendikçe o kadar farkediyor ki kayması ben rahat olamıyorum.

O yüzden sana tavsiyem 1 tane alıcaksan da kaliteli olanı alman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada benim bahsettiğim mousepadlar 140tl-250tl civarı oluyor çünkü L veya XL olanları kullanıyorum sensivity i düşük kullandığımdan dolayı.
Logitech olanı önermez misin?
Qck nın ne gibi bir artısı var ona göre?

Logitech olanı önermez misin?
Qck nın ne gibi bir artısı var ona göre?

Logitech olanı kullanmadım ama 40-50 tllik mousepadlar kullanmıştım geçmişte.

Hiçbirinden memnun kalmamıştım ama Qck+ baya iyi gelmişti bana çünkü kumaş yapıları birbirinden çok farklı oluyor.

Logitech olanı kullanmadım ama 40-50 tllik mousepadlar kullanmıştım geçmişte.

Hiçbirinden memnun kalmamıştım ama Qck+ baya iyi gelmişti bana çünkü kumaş yapıları birbirinden çok farklı oluyor.
Qck+ malesef alamam gerçekten çok pahalı. Şu an aklımda logitechi deneyip memnun kalmazsam iade etmek var.
Umarım pişman etmez, fazladan para vermek istemiyorum mousepade.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,009
Üyeler
199,263
Son üye
zeyltas

Geri