EveryFalling
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
- Bütçe
- 500
Bu bütcede forumda en iyi bu öneriliyor sanırım bu ürünü buldum fakat outlet satıcı güvenilir mi ve sorun çıkarsa değişim var mı?
öneriniz varmı hocam bu fiyataalınmaz 1 sene once falan aldım sesi şuan baya kötü seviye olarak çok az
oppo enco buds 2 olaiblir bakabilirsin t13 alma derim sadece çok bilgi sahibi değilimöneriniz varmı hocam bu fiyata
bendede ses tarafında bi sorun yok ancak bataryası bitik halde şarj tutmuyor + bağlantı kopma sorunu var 5 kişide var bende dahil üçünde bağlantı sorunu varalınmaz 1 sene once falan aldım sesi şuan baya kötü seviye olarak çok az
bende nadiern oluyor bağlantı sorunubendede ses tarafında bi sorun yok ancak bataryası bitik halde şarj tutmuyor + bağlantı kopma sorunu var 5 kişide var bende dahil üçünde bağlantı sorunu var
wifiye bağlandığımda istisnasız oluyor 3-4 defa mobil veride 1 defa bile yaşamadımbende nadiern oluyor bağlantı sorunu
telefonla kulaklık çok uzakta tutmadığımdan wifida da kopma yaşamadım pekwifiye bağlandığımda istisnasız oluyor 3-4 defa mobil veride 1 defa bile yaşamadım
Telefon elimde ona rağmen kopuyor garanti 3-4 defa mobil veride sıfır sıkıntıtelefonla kulaklık çok uzakta tutmadığımdan wifida da kopma yaşamadım pek
indirimde düşürsem güzel bir şeyler ben de yenilemeyi düşünüyorum sesi ilk aldığıma göre baya kötüleşti.Telefon elimde ona rağmen kopuyor garanti 3-4 defa mobil veride sıfır sıkıntı
q10i aldım ben evde onu kullanıyorum dışarıda t13 kullanıyorumindirimde düşürsem güzel bir şeyler ben de yenilemeyi düşünüyorum sesi ilk aldığıma göre baya kötüleşti.