Neler Yeni

🔥İndirim QCY Watch GS - 430TL

kendi sitesinde 460 liraymış fena durmuyor saat alınabilir gibi.

Garantiden gelen kuponla 40 liraya almistim Turkcellden her işinizi gorecek mutevazi bi saat Arama Yapiliyor Mesaj okunuyor Alarm kuruluyo daha ne yapsn

tüm çevreme aldım , severek kullanıyoruz . Bu fiyatlarda daha iyisi yok çok çok iyi bir saat.
Hepsiburadan sepete 1 Türkçe denemesi ekleyip 500 tamamlanmış oluyor , 500 e 100 liralık kupon verdiklerin de bir papel liniz varsa 340 liraya geliyor.

Alip denesemmi suya dayanıklılık var , sesli görüşme var sarj sorunu varmi acaba yada ne kadar gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tüm çevreme aldım , severek kullanıyoruz . Bu fiyatlarda daha iyisi yok çok çok iyi bir saat.
Sarj süresi nedir ortalama

Alip denesemmi suya dayanıklılık var , sesli görüşme var sarj sorunu varmi acaba yada ne kadar gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarj süresi nedir ortalama
kesin bir şey söyleyemem , hep açık tutmadım eve gelince kapadım saati. Çok uzun süre gitti o yüzden

Almayın kalite pek yok gs2 aldım mail mesaj gelmiyor pek tutarlı değil arada kopma oluyor ara yüzü iyi ama pil olayı çok düşük kesinlikle redmi 5 activa alın pişman olmazsınız 1000 tl civarında 3 taksit onu alın pil 15 gün gidiyor

Almayın kalite pek yok gs2 aldım mail mesaj gelmiyor pek tutarlı değil arada kopma oluyor ara yüzü iyi ama pil olayı çok düşük kesinlikle redmi 5 activa alın pişman olmazsınız 1000 tl civarında 3 taksit onu alın pil 15 gün gidiyor
karşılaştırıp önerdiğiniz saat , qcy nin 3 katı fiyatında.

Aktif kullanıyorum 1 haftadır, fena bi saat değil. Hele ki bu fiyata hiç değil. Şarjı 2 3 gün gidiyor yoğun kullanımda. Pişman etmez kısaca.

Garantide hangi kampanya devam ediyor mu
Devam Ediyor Garantide üye oluyorsun Bireysel Hesap açarak Daha sonra Promosyonlar tarafinda önce seni daver wden kisinin kodunu giriyorsun Daha Sonra baya Bi kampanyaya erisimin oluyor Defacto olsun Boyner A101 Turkcell Pasaj yataş tikla gelsin Baya bişey var Davet kodu Lazim olursa Dmden ulasabolirsin ben davet ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,959
Üyeler
173,102
Son üye
KemaOfficial
Geri