Zamanında 500TL’ye almıştım hala kullanıyorum 430TL’ye düşmüş alınır
Garantide hangi kampanya devam ediyor muGarantiden gelen kuponla 40 liraya almistim Turkcellden her işinizi gorecek mutevazi bi saat Arama Yapiliyor Mesaj okunuyor Alarm kuruluyo daha ne yapsn
Sarj süresi nedir ortalamatüm çevreme aldım , severek kullanıyoruz . Bu fiyatlarda daha iyisi yok çok çok iyi bir saat.
kesin bir şey söyleyemem , hep açık tutmadım eve gelince kapadım saati. Çok uzun süre gitti o yüzdenAlip denesemmi suya dayanıklılık var , sesli görüşme var sarj sorunu varmi acaba yada ne kadar gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sarj süresi nedir ortalama
karşılaştırıp önerdiğiniz saat , qcy nin 3 katı fiyatında.Almayın kalite pek yok gs2 aldım mail mesaj gelmiyor pek tutarlı değil arada kopma oluyor ara yüzü iyi ama pil olayı çok düşük kesinlikle redmi 5 activa alın pişman olmazsınız 1000 tl civarında 3 taksit onu alın pil 15 gün gidiyor
https://www.qcyturkiye.com.tr/qcy-watch-gs-akilli-saat/
Hepsiburada dan Hepsiburada satıcılı almak 50TL farkla bence daha mantıklı.
Devam Ediyor Garantide üye oluyorsun Bireysel Hesap açarak Daha sonra Promosyonlar tarafinda önce seni daver wden kisinin kodunu giriyorsun Daha Sonra baya Bi kampanyaya erisimin oluyor Defacto olsun Boyner A101 Turkcell Pasaj yataş tikla gelsin Baya bişey var Davet kodu Lazim olursa Dmden ulasabolirsin ben davet ederimGarantide hangi kampanya devam ediyor mu