- Reaksiyon skoru
- 107
İndirimde rainbow six siege aldım 5v5 modu çok güzel fakat alışmam zaman alır. Oyunda ölünce direkt respawn olmalı takımlı deatmatch modu var mı?
Hadi be, kötü oldu ya buBen yok diye biliyorum
Yok ama cadılar bayramında falan yaratık modu oluyor onlar hızlı bitiyor ve baya eğlenceliydiİndirimde rainbow six siege aldım 5v5 modu çok güzel fakat alışmam zaman alır. Oyunda ölünce direkt respawn olmalı takımlı deatmatch modu var mı?
Dostum 50 level veya üstü olmaz lazım.Konu ile alakasız fakat bir şey soracağım.
Bende indirimde aldım oyunu indirdim kafar dereceli derecesiz falan onlara giremiyorum.
2 adımlı doğrulama yapmamı istiyor yapıyorum oyuna yine giriyorum yine aynı şey çıkıyor.
Siz bunu nasıl çözdünüz?
maalesefİndirimde rainbow six siege aldım 5v5 modu çok güzel fakat alışmam zaman alır. Oyunda ölünce direkt respawn olmalı takımlı deatmatch modu var mı?
50 level olmak için ne yapmalıyım?Dostum 50 level veya üstü olmaz lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef
oynaman lazım :d50 level olmak için ne yapmalıyım?![]()
Eğer hızlı ama sıkıcı kasmak istersen terroristtunt girebilirsin yeni adı training di sanırım.Ama eğlenceli olsun bi tık daha yavaş olsun olur dersende quick match50 level olmak için ne yapmalıyım?![]()
Dostum 50 level veya üstü olmaz lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef
Etkinlik dostum arada oyuna geliyor bu tarz etkinliklerDostum bu oynanılar nedir peki etkinlik falan mı? bilgim olmadığı için soruyorum.
Alıştırma yapmak istiyorsan botlarla yapabilirsinİndirimde rainbow six siege aldım 5v5 modu çok güzel fakat alışmam zaman alır. Oyunda ölünce direkt respawn olmalı takımlı deatmatch modu var mı?