Neler Yeni

r25 ile motor sürmeye başlanır mı

Kahyaeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren kahya
Merhabalar motor sürmeye yeni başlıyacağım eğitimden sonra r25 ile başlamamda bir sakınca olur mu acaba ? 250 cc ile başlamak istiyorum uzunca bir süre beraber olacağız gibi duruyor zaten. Eğer r25 önermezseniz bu türde 250 cc ne önerebilirsiniz ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bence başlanmamalı. 250 cc racing motoru, deli fişek denen makinelerden. Avcunun içinde öyle bir güç olunca bir de yaşın gençse her deliliğe kalkışabiliyorsun. Oturuş pozisyonu olarak da çok rahat değil. Bir de ufak tefek düşme kalkmalarda çok masraflı olur.

runobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur
R25 Güzel Motor Seri Atik parça olarak son derece kaliteli ancak kendisi olsun parçaları olsun bunlar çok pahalı R25 Sınıfına göre daha seri bir motor dikkatli kullanmanda fayda var. Sport tarzda bir motor kullanmak istersen R25 iyidir. Ama Naked Motor Kulanmak istersen Ozaman Dominar 250 tercih edebilirsin son derece güzel kullanışlı bir motor bakım ve parça maliyetleri daha makul. Yada Farklılık İstersen CF250 NK'da bakabilirsin.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
3 hafta arora cappucino 50 kullandım. Geçen ay sıfır dominar siparişi verdim cuma günü teslim aldım aşırı memnunum. Motosiklet korkusu, trafiğe çıkma dönüşler gibi kavramları hallettikten sonra başlanır.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Merhabalar motor sürmeye yeni başlıyacağım eğitimden sonra r25 ile başlamamda bir sakınca olur mu acaba ? 250 cc ile başlamak istiyorum uzunca bir süre beraber olacağız gibi duruyor zaten. Eğer r25 önermezseniz bu türde 250 cc ne önerebilirsiniz ?
Başlangıç olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum 250 cc başlangıç olmamalı bence.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
ben cbr125 le başlamıştım oturuş olarak cok kötuydu vs vs ondan sonra pulsar ns200 e gectim baslangıc olarak motoru tasıyabilicek bir kilo da ve bilgide isen R serisi yerine ns200 onerebilirim fiyat olarak ve yakıt yakımı olarak gayet dusuk

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Başlarsın ama devam edebilir misin bilmem
CB250R daha iyi bir seçenek olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
metin sevim
125cc motosikletler başlangıç için en uygunudur bence.
racing seviyorsan cbr125 olabilir ama onların temizini bulman lazım
naked seviyorsan benelli olabilir
bana kalırsa scooterla denge vs. öğrenip diğerlerine geçerim

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
125cc motosikletler başlangıç için en uygunudur bence.
racing seviyorsan cbr125 olabilir ama onların temizini bulman lazım
naked seviyorsan benelli olabilir
bana kalırsa scooterla denge vs. öğrenip diğerlerine geçerim
cbr125 oturus vs olarak asırı rahatsız bir motor ben 1.83 um belim agrıyordu surerken ayrıca suan o motora dehset paralar istiyorlar

ReyMysterio619

80+ Bronze
YZF R125 bakabilirsiniz. Başlangıçta 125cc bile kolay değil. 250cc başlangıç olarak çok daha zor.

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
250cc klasmanında hele ki bu tür klasmanının zirve motorları ile başlamak zor. Başlangıç motorunun bunun olması için ciddi bir ön tecrübe gerekli. Motorlarla haşır neşir olan biri olmalısın. Ben ilk defa motor alacağım almışken R25 ile başlayım demek saçmalık

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Top Bottom