Merhabalar motor sürmeye yeni başlıyacağım eğitimden sonra r25 ile başlamamda bir sakınca olur mu acaba ? 250 cc ile başlamak istiyorum uzunca bir süre beraber olacağız gibi duruyor zaten. Eğer r25 önermezseniz bu türde 250 cc ne önerebilirsiniz ?
Başlangıç olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum 250 cc başlangıç olmamalı bence.Merhabalar motor sürmeye yeni başlıyacağım eğitimden sonra r25 ile başlamamda bir sakınca olur mu acaba ? 250 cc ile başlamak istiyorum uzunca bir süre beraber olacağız gibi duruyor zaten. Eğer r25 önermezseniz bu türde 250 cc ne önerebilirsiniz ?
ben cbr125 le başlamıştım oturuş olarak cok kötuydu vs vs ondan sonra pulsar ns200 e gectim baslangıc olarak motoru tasıyabilicek bir kilo da ve bilgide isen R serisi yerine ns200 onerebilirim fiyat olarak ve yakıt yakımı olarak gayet dusukMerhabalar motor sürmeye yeni başlıyacağım eğitimden sonra r25 ile başlamamda bir sakınca olur mu acaba ? 250 cc ile başlamak istiyorum uzunca bir süre beraber olacağız gibi duruyor zaten. Eğer r25 önermezseniz bu türde 250 cc ne önerebilirsiniz ?
Başlarsın ama devam edebilir misin bilmemMerhabalar motor sürmeye yeni başlıyacağım eğitimden sonra r25 ile başlamamda bir sakınca olur mu acaba ? 250 cc ile başlamak istiyorum uzunca bir süre beraber olacağız gibi duruyor zaten. Eğer r25 önermezseniz bu türde 250 cc ne önerebilirsiniz ?
cbr125 oturus vs olarak asırı rahatsız bir motor ben 1.83 um belim agrıyordu surerken ayrıca suan o motora dehset paralar istiyorlar125cc motosikletler başlangıç için en uygunudur bence.
racing seviyorsan cbr125 olabilir ama onların temizini bulman lazım
naked seviyorsan benelli olabilir
bana kalırsa scooterla denge vs. öğrenip diğerlerine geçerim
reis illaki bir yere yapışır yada panikle düşerBaşlarsın ama devam edebilir misin bilmem
CB250R daha iyi bir seçenek olabilir.
devem edebilir misin bilmem derken tırın altına girmesinden bahsetmiştim.reis illaki bir yere yapışır yada panikle düşer