Neler Yeni

R5 3500x Voltaj Ghz Değerlerim

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Furkan Enes Kaplan

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Golden sample çıktı.
Haksızlık abi ya benim ne suçum var 1.25V de 4.10 Ghz almak :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Yumuklu Sucurta

@baltazar zamanın var ise, CPU-Z testini yapar mısın? 10 saniye sürüyor. Değerlerini merak ettim 4.4'deki.
Arkadaşlar son olarak 1.25V de 4.10 Ghz'de çalıştırmaya başardım.AİDA64 sistem duyarlılık testinde ilk 3 Kutunun tiki açık bir şekilde 15 Dakkika boyunca test yaptım ve stok soğutucu olmasına rağmen 77 Dereceyi geçmedi.Gayet ideal sıcaklıklar zira 85 e bile uygun diyorlar.Görüşlerinizi alabilir miyim lütfen ?

@baltazar @caglarmtb

Son düzenleme:

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Haksızlık abi ya benim ne suçum var 1.25V de 4.10 Ghz almak :(

Arkadaşlar son olarak 1.25V de 4.10 Ghz'de çalıştırmaya başardım.AİDA64 sistem duyarlılık testinde ilk 3 Kutunun tiki açık bir şekilde 15 Dakkika boyunca test yaptım ve stok soğutucu olmasına rağmen 77 Dereceyi geçmedi.Gayet ideal sıcaklıklar zira 85 e bile uygun diyorlar.Görüşlerinizi alabilir miyim lütfen ?

@baltazar @caglarmtb
85 derece pek riskli değil, 85 üzeri riskli ve max sıcaklık 95 olmalı. 77 derece gayet güzel, 4.2 deneyebilirsin.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
85 derece pek riskli değil, 85 üzeri riskli ve max sıcaklık 95 olmalı. 77 derece gayet güzel, 4.2 deneyebilirsin.
Teşekkür ederim fakat 4.10 ghz benim için yeter de artarda formalite değerlerinden fazlasına çıkmaya gerek yok. 1.25V sıkıntı çıkarır mı iyi mi sizce değer ?

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum başka yapmam gereken bir test var mı cinebench gibi prime95 gibi pek bilgi sahibi değilim

Son düzenleme:

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Teşekkür ederim fakat 4.10 ghz benim için yeter de artarda formalite değerlerinden fazlasına çıkmaya gerek yok. 1.25V sıkıntı çıkarır mı iyi mi sizce değer ?

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum başka yapmam gereken bir test var mı cinebench gibi prime95 gibi pek bilgi sahibi değilim
Sadece FPU işaretli test yap. Sistemi daha fazla zorluyor.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Sadece FPU işaretli test yap. Sistemi daha fazla zorluyor.
Şartı yoksa pek yapma taraftarı değilim şayet 3 kutu işaretli şekilde testi 15 dakkikada sorunsuz tamamladı.Kapanacağı ve voltajı yükseltmek gerek korkusuyla sıcak bakmıyorum.Ne diyorsunuz ?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Şartı yoksa pek yapma taraftarı değilim şayet 3 kutu işaretli şekilde testi 15 dakkikada sorunsuz tamamladı.Kapanacağı ve voltajı yükseltmek gerek korkusuyla sıcak bakmıyorum.Ne diyorsunuz ?
Sistem kararlılık açından daha iyi ama sen bilirsin 3 işaretli şekilde de kötü değil.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Furkan Enes Kaplan

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
sadece fpu işarteli yapmana gerek yok sadece oyun oynuyor isen
Evet sadece oyun oynuyorum.İki tik işaretli yaptım,3tik işaretli yaptım tek kutu yapmak istemedim zira Technopattan recep baltaş sadece 2 tik işaretliyi 10 dakkika yaptı.Ben ise 3 tikliyi 15 dakkika..

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Furkan Enes Kaplan
Evet sadece oyun oynuyorum.İki tik işaretli yaptım,3tik işaretli yaptım tek kutu yapmak istemedim zira Technopattan recep baltaş sadece 2 tik işaretliyi 10 dakkika yaptı.Ben ise 3 tikliyi 15 dakkika..
o zaman sorun yok

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Arkadaşlar işlemci kullanımı AİdA 64 iken bu değerler ile kapanma yok. Ama Valorantta %61 kullanımına rağmen hafif kasmalar ardından bilgisayarın kapanmasına şahit oldum.Voltajı mı arttırmam lazım ?
@fatihcevik @caglarmtb @baltazar

Arkadaşlar işlemci kullanımı AİdA 64 iken bu değerler ile kapanma yok. Ama Valorantta %61 kullanımına rağmen hafif kasmalar ardından bilgisayarın kapanmasına şahit oldum.Voltajı mı arttırmam lazım ?
Aida64 de %100 de olmasına rağmen*

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Aida64 de %100 de olmasına rağmen*
Evet voltaj arttırıp tekrar dene bi de coretemp uygulamasını indir. Test yaparken bu uygulamadan çekirdekleri kontrol et. 100 ün altına düşen var mı diye.

Top Bottom