AMD Overclocking kısmında override mode da yaz voltajı, sonra F10's bas ve çık.hocam 1.15 yapacaktık ama yazıyorum kaydedilmiyor frekans kaydedildi ama bu olmuyor eski auto haline dönüyor
Fotoğraf at, işaretleyeyim.AMD Overclocking kısmında override mode da yaz voltajı, sonra F10's bas ve çık.
Ya siz override voltaj vermek istemiyor musunuz? @cfrankoburadan en üste 1.15 yazıp kaydedip çıkıyorum ama her girdiğimde auto oliyor
WARNING-DAMAGE CAUSED BY USE OF YOUR AMD PROCESSOR... Yani sadece uyarı mesajı çıkıyor Bu işlemlerde bir şey yaparsanız garanti dışı olabilir gibi diyor Kabul et veya etme seçenekleri varYa siz override voltaj vermek istemiyor musunuz? @cfranko
Burası offset yeri, yani + ile voltaj vermeniz gerek.
AMD OVERCLOCKING yazan yere tıkladıktan sonra ss atar mısın?
şuan biostan ayarı yapmaya çalısıyoruz her şeyi hallettik voltaj ayarini kaydetmiyorCTR testi ilk baş olmuyor yeniden başlatım programı tekrar açtığında oluyor.Muhakak silikonun kalitesini öğrenmeni tavsiye ederim.ortalama 40 dakkika sürüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işin sonu bana sorarsan iyiye gitmiyor.En baştan CTR testi yapmanı öneririm.
Beni dinlemeyecekseniz, çıkayım gideyim?şuan biostan ayarı yapmaya çalısıyoruz her şeyi hallettik voltaj ayarini kaydetmiyor
Orası offset menüsü, arkadaş override vermek istiyor.voltaj Vcore da +- ile veriliyor
size ne çıktığını yazdım hocam ss atıyorumBeni dinlemeyecekseniz, çıkayım gideyim?
AMD overclocking sekmesinden bana bir ss atar mısın?
Senin voltaj vermek istediğin yerde voltaj o şekilde verilmiyor, + tuşu ile veriliyor ve senle alakası yok.
SS atarsan yardım edeceğim.
attımOrası offset menüsü, arkadaş override vermek istiyor.
Override'ı offset menüsünden vermezsin. SS at dememe rağmen hala atmıyor, kendisi bilir.
Accept'e bas, önemi yok.size ne çıktığını yazdım hocam ss atıyorum