R5 5500 soğutucu önerisi

tariklox0

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1500
Selamlar ryzen 5 5500 işlemcim için çok uçuk fiyatlı olmayan ama işimi görecek sağlam bir soğutucu ve termal macun önerisi yapabilir misiniz?

Selamlar ryzen 5 5500 işlemcim için çok uçuk fiyatlı olmayan ama işimi görecek sağlam bir soğutucu ve termal macun önerisi yapabilir misiniz?
Yanında tf7 macun geliyor kaliteli bir macun ekstra almana gerek yok. Bir de kasa modelini atar mısın ? sığar mı diye bakalım.

Yanında tf7 macun geliyor kaliteli bir macun ekstra almana gerek yok. Bir de kasa modelini atar mısın ? sığar mı diye bakalım.
Xigmatek Grip hocam birde eğer alamassam diye biraz daha uyguna da model önerir misiniz? zaten bu senenin sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum bu seneyi çıkartması kafi aslında benim için

Hocam stok fan yetiyor 5500 için elinizde stok yoksa en uygununu alsanız bile yeter ama ilerde yükseltirim işlemciyi diyorsanız bu bütçeye gene güzwl soğutucular var

Hocam stok fan yetiyor 5500 için elinizde stok yoksa en uygununu alsanız bile yeter ama ilerde yükseltirim işlemciyi diyorsanız bu bütçeye gene güzwl soğutucular var
hocam sıcaklık değerleri pek iç açıcı değil macununu çok zaman geçmedi yenilemiştim o yüzden stok fanın yetmediğini düşündüm

Xigmatek Grip hocam birde eğer alamassam diye biraz daha uyguna da model önerir misiniz? zaten bu senenin sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum bu seneyi çıkartması kafi aslında benim için
Tamam işte sistem topladığında hava soğutma derdin olmaz :D çoğu 240mm sıvı soğutmadan iyi soğutma performansı var.

Tamam işte sistem topladığında hava soğutma derdin olmaz :D çoğu 240mm sıvı soğutmadan iyi soğutma performansı var.
hocam alacağım işlemci 9800x3d olcak onu da soğutur mu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangisini alacağım çok farkedermi hocam ?

hocam alacağım işlemci 9800x3d olcak onu da soğutur mu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangisini alacağım çok farkedermi hocam ?
9800x3d'yi soğutur ama UV ayarı çekmen gerekir :D sıcaklığın kaç 5500' de ? çok değilse masrafa girme 85 dereceleri geçmediği sürece kullanabilirsin.

5500 için diyince FP bunlar geldi aklıma. 6 7 borulu çift fan çift bloklu birşeyde olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,205
Üyeler
188,900
Son üye
Carry
Geri