Selamlar ryzen 5 5500 işlemcim için çok uçuk fiyatlı olmayan ama işimi görecek sağlam bir soğutucu ve termal macun önerisi yapabilir misiniz?
Xigmatek Grip hocam birde eğer alamassam diye biraz daha uyguna da model önerir misiniz? zaten bu senenin sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum bu seneyi çıkartması kafi aslında benim içinYanında tf7 macun geliyor kaliteli bir macun ekstra almana gerek yok. Bir de kasa modelini atar mısın ? sığar mı diye bakalım.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam sıcaklık değerleri pek iç açıcı değil macununu çok zaman geçmedi yenilemiştim o yüzden stok fanın yetmediğini düşündümHocam stok fan yetiyor 5500 için elinizde stok yoksa en uygununu alsanız bile yeter ama ilerde yükseltirim işlemciyi diyorsanız bu bütçeye gene güzwl soğutucular var
Tamam işte sistem topladığında hava soğutma derdin olmazXigmatek Grip hocam birde eğer alamassam diye biraz daha uyguna da model önerir misiniz? zaten bu senenin sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum bu seneyi çıkartması kafi aslında benim için
Hocam stok fan yetiyor 5500 için elinizde stok yoksa en uygununu alsanız bile yeter ama ilerde yükseltirim işlemciyi diyorsanız bu bütçeye gene güzwl soğutucular var
hocam alacağım işlemci 9800x3d olcak onu da soğutur muTamam işte sistem topladığında hava soğutma derdin olmazçoğu 240mm sıvı soğutmadan iyi soğutma performansı var.
hangisini alacağım çok farkedermi hocam ?![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE Soğutucu
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 V2 Hava Soğutucu
Dört ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan. Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
9800x3d'yi soğutur ama UV ayarı çekmen gerekirhocam alacağım işlemci 9800x3d olcak onu da soğutur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangisini alacağım çok farkedermi hocam ?
5500 için diyince FP bunlar geldi aklıma. 6 7 borulu çift fan çift bloklu birşeyde olabilir.Selamlar ryzen 5 5500 işlemcim için çok uçuk fiyatlı olmayan ama işimi görecek sağlam bir soğutucu ve termal macun önerisi yapabilir misiniz?