İyi günler
Sistem aşşağıda belirttiğim gibi
44.000₺ + 1 Adet Cl46 6000 MHz ram ilave ettim
O şekilde 47.000₺ oldu
Yanına Asus 27 inch 2K QHD 180Hz alacağım onun da fiyatı yaklaşık 9.000₺
Toplam 56.000₺
Fikirlerinizi bekliyorum
ramler çöp 2 side değişik ramler biri 5600 biri 6000 ne alaka anlamadım işlemcinin sitesine gir destekleyen ramlerden al en aşa cl36 ram tak diğer malzemeler yeterli monitör onu tavsiye etmem benim imzada benim monitör yazılı bir bak derim
İyi günler
O şekilde 47.000₺ oldu
Toplam 56.000₺
Fikirlerinizi bekliyorum
Aynı sistem vatan'da bu hafta 37.000-TL'ye satıldı. Yükseltmeleri düşündüğümüzde 39 olsun 4-5k bir zararın var onun dışında Mantıklı olup olmaması RTX 5000 serisine bağlı bence, çokta zaman kalmadı.Ayrıca Kasım ayı indirimleri nasıl olur?, Kur nereye gider? sorularının cevaplarını bilemiyoruz. Uzun ömür demişken 5 yıl bir sıkıntı yaşamazsın, ufak tefek sıkıntılarda am5 soketin yararını görceksin duruma göre güncellersin, ekran kartıda aynı şekilde satılabilir bir şey sonuçta..
Aynı sistem vatan'da bu hafta 37.000-TL'ye satıldı. Yükseltmeleri düşündüğümüzde 39 olsun 4-5k bir zararın var onun dışında Mantıklı olup olmaması RTX 5000 serisine bağlı bence, çokta zaman kalmadı.Ayrıca Kasım ayı indirimleri nasıl olur?, Kur nereye gider? sorularının cevaplarını bilemiyoruz. Uzun ömür demişken 5 yıl bir sıkıntı yaşamazsın, ufak tefek sıkıntılarda am5 soketin yararını görceksin duruma göre güncellersin, ekran kartıda aynı şekilde satılabilir bir şey sonuçta..
37.000₺ hali 5 para etmez ama özeleştirince adam oluyor. Net 1 Kasım yani Kasım ayı indirimlerinde alacağım ve ayrıyeten orda pazarlık yapabilme ındırım alabılme şansım var ondan dolayı bu sistemi alacağım yani bu sistem iyi olur mu sizce haftada 2-3 saat cok komik zaman dilimi az kullanıcam yani
İyi günler
O şekilde 47.000₺ oldu
Toplam 56.000₺
Fikirlerinizi bekliyorum
Görseldeki termal macun paket içeriğinde değişiklik gösterebilir. Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için…
Görseldeki termal macun paket içeriğinde değişiklik gösterebilir. Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için…
ben bütçeniz tam yetsin diye koymustum ama 1100 tl daha ekleyebilirsiniz tam 56 bine geliyor o zaman 1100 tl + ya bir monitör bulursanız kaymak gibi sistem olur
ben bütçeniz tam yetsin diye koymustum ama 1100 tl daha ekleyebilirsiniz tam 56 bine geliyor o zaman 1100 tl + ya bir monitör bulursanız kaymak gibi sistem olur
Anladım brom fakat şöyle amd ekran kartları mavi ekran veriyor gibi bi duyum aldım parazitleniyor vs öyle yani laf atıyorlar ondan dolayı pek yelkenmedım + olarak elden gidip alsam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ondan dolayı vatandaki ramleri gskill in cl30 olan rgb ramlerş var onlarla değiştirip almayı planlıyorum zaten işi gücü olan birisiyim hafta da 2-3 saat oynayacağım çok etkiler mi sence ?