Aynı sistem vatan'da bu hafta 37.000-TL'ye satıldı. Yükseltmeleri düşündüğümüzde 39 olsun 4-5k bir zararın var onun dışında Mantıklı olup olmaması RTX 5000 serisine bağlı bence, çokta zaman kalmadı.Ayrıca Kasım ayı indirimleri nasıl olur?, Kur nereye gider? sorularının cevaplarını bilemiyoruz. Uzun ömür demişken 5 yıl bir sıkıntı yaşamazsın, ufak tefek sıkıntılarda am5 soketin yararını görceksin duruma göre güncellersin, ekran kartıda aynı şekilde satılabilir bir şey sonuçta..İyi günler
Sistem aşşağıda belirttiğim gibi
44.000₺ + 1 Adet Cl46 6000 MHz ram ilave ettim
O şekilde 47.000₺ oldu
Yanına Asus 27 inch 2K QHD 180Hz alacağım onun da fiyatı yaklaşık 9.000₺
Toplam 56.000₺
Fikirlerinizi bekliyorum
37.000₺ hali 5 para etmez ama özeleştirince adam oluyor. Net 1 Kasım yani Kasım ayı indirimlerinde alacağım ve ayrıyeten orda pazarlık yapabilme ındırım alabılme şansım var ondan dolayı bu sistemi alacağım yani bu sistem iyi olur mu sizce haftada 2-3 saat cok komik zaman dilimi az kullanıcam yaniAynı sistem vatan'da bu hafta 37.000-TL'ye satıldı. Yükseltmeleri düşündüğümüzde 39 olsun 4-5k bir zararın var onun dışında Mantıklı olup olmaması RTX 5000 serisine bağlı bence, çokta zaman kalmadı.Ayrıca Kasım ayı indirimleri nasıl olur?, Kur nereye gider? sorularının cevaplarını bilemiyoruz. Uzun ömür demişken 5 yıl bir sıkıntı yaşamazsın, ufak tefek sıkıntılarda am5 soketin yararını görceksin duruma göre güncellersin, ekran kartıda aynı şekilde satılabilir bir şey sonuçta..
bu bütçede tek seçneginiz snerji ghose sistem daha iyiİyi günler
Sistem aşşağıda belirttiğim gibi
44.000₺ + 1 Adet Cl46 6000 MHz ram ilave ettim
O şekilde 47.000₺ oldu
Yanına Asus 27 inch 2K QHD 180Hz alacağım onun da fiyatı yaklaşık 9.000₺
Toplam 56.000₺
Fikirlerinizi bekliyorum
Laptop alsam nasıl olurbu bütçede tek seçneginiz snerji ghose sistem daha iyi
bence bu bütçede yazık edersin laptopda 4060 max 4070 lı laptop gelir bu parayaLaptop alsam nasıl olur
4070li laptop alabilirsiniz en fazla o da 4060ti dan güçsüzLaptop alsam nasıl olur
Göremiyorum nebence bu bütçede yazık edersin laptopda 4060 max 4070 lı laptop gelir bu paraya
ben size mesajımı düzelttim sistemi attım bakabilrisiniz monitörü vs ile
kanka monitöre laf attın kendin 144hz den oc yapılan monitör atmışsın mantığı nedir anlatır mısınbu bütçede tek seçneginiz snerji ghose sistem daha iyi
Alıntıyı görüntüle
Özelleştirme bölümünden
MSI PRO B650M-B 6800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K)
Kingston 1TB NV2 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
45.996,23+89 tl kargo
+ sogutucu
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci soğutucu, 2 adet 120mm PWM fan, 4 adet 6mm Isı Borusu, Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Görseldeki termal macun paket içeriğinde değişiklik gösterebilir. Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için…www.gaming.gen.tr
1.198,99 ₺
+ monitör
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD G-Sync IPS Gaming Monitör
27 inç WQHD (2560 x 1440), IPS, 170Hz’e hız aşırtılabilir (144Hz), 1ms MPRT, Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB), G-SYNC Compatible, HDR 10www.gaming.gen.tr
7.699,00 ₺
ben monitöre laf atmadım yanlışınız var ben sisteme laf söyledim daha iyi sistem var diyeGöremiyorum ne
kanka monitöre laf attın kendin 144hz den oc yapılan monitör atmışsın mantığı nedir anlatır mısın
ben monitöre laf atmadım yanlışınız var ben sisteme laf söyledim daha iyi sistem var diyeç
özben monitöre laf atmadım yanlışınız var ben sisteme laf söyledim daha iyi sistem var diye
Kusura bakma fakat benim monitör daha iyi değil mi senceben monitöre laf atmadım yanlışınız var ben sisteme laf söyledim daha iyi sistem var diye
ben bütçeniz tam yetsin diye koymustum ama 1100 tl daha ekleyebilirsiniz tam 56 bine geliyor o zaman 1100 tl + ya bir monitör bulursanız kaymak gibi sistem olurKusura bakma fakat benim monitör daha iyi değil mi sence
Anladım brom fakat şöyle amd ekran kartları mavi ekran veriyor gibi bi duyum aldım parazitleniyor vs öyle yani laf atıyorlar ondan dolayı pek yelkenmedım + olarak elden gidip alsam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ondan dolayı vatandaki ramleri gskill in cl30 olan rgb ramlerş var onlarla değiştirip almayı planlıyorum zaten işi gücü olan birisiyim hafta da 2-3 saat oynayacağım çok etkiler mi sence ?ben bütçeniz tam yetsin diye koymustum ama 1100 tl daha ekleyebilirsiniz tam 56 bine geliyor o zaman 1100 tl + ya bir monitör bulursanız kaymak gibi sistem olur
Mesaj otomatik birleştirildi: