R7 7800x3D 5070 Sistem

Kroken

80+
Reaksiyon skoru
28
İşlemci AMD R7 7800x3D.
Ekran kartı Zotac GeForce RTX 5070 12 GB.
Anakart MSI Pro B850M-G AMD B850 soket AM5 DDR5.
RAM XPG 16 GB DDR5 6000MHz CL36
Sıvı soğutucu Xigmatek fenıx II 360mm sıvı soğutma.
Kasa PSU Fazeon F3 750W 80Plus Bronze.
M.2 SSD Crucial 1TB.
(Okuma 5000 MB / yazma 4500 MB)
Arkadaşlar sistem nasıl alınır mı? Darboğaz vb bir şey yaşar mıyım? Rust oynuyorum ve Auto CAD ile çizim yapıyorum.
Psu nasıl patlarmı
Sıvı soğutma üzermi
İşlemci Anakart Ekran kartu uyumlu mu?

Anakart ile işlemci uyumlu ama ekran kartının uyup uymaması durumu yok. Gt630 bile taksan çalışır 9400gt bile taksan çalışır.
PciE x16 bağlantılı olan tüm kartlar uyumlu.

Performans anlamında diyorsan RTX-5090 bile besleyenilir o işlemci. İçini ferah tut.

Anakart ile işlemci uyumlu ama ekran kartının uyup uymaması durumu yok. Gt630 bile taksan çalışır 9400gt bile taksan çalışır.
PciE x16 bağlantılı olan tüm kartlar uyumlu.

Performans anlamında diyorsan RTX-5090 bile besleyenilir o işlemci. İçini ferah tut.
psu nasıl hocam besler mi bu sistemi

marka ile aynı hocam psu
O zaman risk yapmana değmez. Güç kaynağı giderse peşinden çok şey götürür.
Diğer bileşenlerin ucuz paha olması pek sistem performansını etkilemez. Anakart mesela Biraz uygun fiyatlı seçersin. Ram mesela. Kasa mesela.

İşlemci AMD R7 7800x3D.
Ekran kartı Zotac GeForce RTX 5070 12 GB.
Anakart MSI Pro B850M-G AMD B850 soket AM5 DDR5.
RAM XPG 16 GB DDR5 6000MHz CL36
Sıvı soğutucu Xigmatek fenıx II 360mm sıvı soğutma.
Kasa PSU Fazeon F3 750W 80Plus Bronze.
M.2 SSD Crucial 1TB.
(Okuma 5000 MB / yazma 4500 MB)
Arkadaşlar sistem nasıl alınır mı? Darboğaz vb bir şey yaşar mıyım? Rust oynuyorum ve Auto CAD ile çizim yapıyorum.
Psu nasıl patlarmı
Sıvı soğutma üzermi
İşlemci Anakart Ekran kartu uyumlu mu?
benimde buna benzer sistemim var dilersen steam profilimi paylasayim detayli bak simdi senin sistemine gelelim galiba ram 1x16 onu 32 yapman senin icin kesinlikle daha iyi olur rust deli gibi ram kullaniyor psu hakkinda yorumum yok bende alirken butcemi pek arttiramadigim icin segotep adli kasanin kendi psusunda kaldim fakat yaza dogru degistirecegim sana da degistirmeni tavsiye ederim fakat kisa vadede cok elektrik kesintisi olan bir yerde yasamiyorsan is gorur sivi sogutma da fena degil fakat daha iyi bir oneri yine yapilmis anakart uyumlu fakat ustte arkadas daha guzel bir anakart onermis simdiden hayirli olsun

benimde buna benzer sistemim var dilersen steam profilimi paylasayim detayli bak simdi senin sistemine gelelim galiba ram 1x16 onu 32 yapman senin icin kesinlikle daha iyi olur rust deli gibi ram kullaniyor psu hakkinda yorumum yok bende alirken butcemi pek arttiramadigim icin segotep adli kasanin kendi psusunda kaldim fakat yaza dogru degistirecegim sana da degistirmeni tavsiye ederim fakat kisa vadede cok elektrik kesintisi olan bir yerde yasamiyorsan is gorur sivi sogutma da fena degil fakat daha iyi bir oneri yine yapilmis anakart uyumlu fakat ustte arkadas daha guzel bir anakart onermis simdiden hayirli olsun
kasa ve psu birlikte 10k bütçem var tavsiyeniz varmıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman risk yapmana değmez. Güç kaynağı giderse peşinden çok şey götürür.
Diğer bileşenlerin ucuz paha olması pek sistem performansını etkilemez. Anakart mesela Biraz uygun fiyatlı seçersin. Ram mesela. Kasa mesela.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

su siralar bende a21 e bakiyorum fakat indirim donemlerinde daha uyguna gelir gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,373
Üyeler
190,356
Son üye
NZUS
Geri