sıkıntıda o ryzen 5 ısınmaması lazım 13 wat falan laptopR7 9700x mi kullanıyorsun ? Cidden kafayı yedirtti niye böyle anlamadım az kaldı işlemci değiştircem de yeni aldım kıyamıyorum
ALLAH'IM SU DÖK BİZE ADANA YANİYURAdana yanüyür
onu sökmesem ciddi anlamda kasa alev alırdı muhtemelenkule tipinin işlemciye baskı uygulayan bakır plakanın jelatinin umarım sökmüşsündür![]()
bios update inşallah beta yapmamışsındır. son sürüm olmasa da alt sürümde kararlı olan bi sürüme güncellemeni de tavsiye ederim. biosta işlemci voltaj değerleri bozukta olabilir.(hatalı parametre vb )onu sökmesem ciddi anlamda kasa alev alırdı muhtemelen![]()
o değerde düşük tabii de 130 w kullanmak istiyorum
5 fps için 2 katı enerji tüketimine gerek yok bende 9700x kullanıyorum 65w65w devam
belki adam fps icin artırma peşinde degildir5 fps için 2 katı enerji tüketimine gerek yok bende 9700x kullanıyorum 65w
Akvaryum kasa klasiği diyebilirmiyizİyi günler , 7 9700X işlemcim 130 w da tam yükte , oyunlarda alev alıyor resmen boşta da ortalama 64 derece. Kaliteli termal macun + kaliteli kule tipi kullanmama rağmen bir türlü düzgün ısılara gelmiyor. Tavsiyeniz var mı?
Alıntıyı görüntüle