R7 9700X ' I SOĞUTAMIYORUM RESMEN YANIYOR

bende de ak620 vardı 65w üstü çalışırken çok ısınıyordu 65 w kule tipi için ideal

onu sökmesem ciddi anlamda kasa alev alırdı muhtemelen :)
bios update inşallah beta yapmamışsındır. son sürüm olmasa da alt sürümde kararlı olan bi sürüme güncellemeni de tavsiye ederim. biosta işlemci voltaj değerleri bozukta olabilir.(hatalı parametre vb )

İşte bunun için yüksek seviye işlemciler için sıvı sogutma öneriyoruz amacımız size fazla para verdirmek degil bizde sıvı satmıyoruz sonuçta

Öncelikle kasa kötü fotodan bile o fanların hava akışının vasat olduğu foto da bile belli oluyor. Kasanı değiştir fanların hava akışı yüksel olan kasalardan tercih et (kaliteli olan) kule tipi soğutucun taş gibi sıvı vs gerek yok boşa ona para harcama biostan curve optımıze all cores -30 yap pbo limitini motherboard yap biraz daha iyileşme olur fps değerlerin aynı olur hemen hemen

arkadaşlar tavsiyelerinizin sonucunda verdiğim son karar şudur ki ne kadar masraf yaparsam yapayım bu kart düzgün derecelere düşmüyor. Bu yüzden alev alana kadar kullanacağım hatta gidip oc yapayım 100 e sabit kalsın . X3D alsaymışım keşke yansın bu x3d alıcam gidip rustta da 2 kat fps alırım hem :D

bende 9600x var boşta 45 50 derece oyun falan açıyorum 65 70 oluyor bide hava sıcaklığı 40 45 derece sıvı soğutu veya kule tipi soğutucu yok kendi soğutucusu var

Ben de 7800x3d var boşta 45 pubg de bf1 de max 72 yi goruyor. Mesh panel kasa + phantom spirit kule tipi sogutucumla :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri