- Bütçe
- 8000
Raijintek Ampere 1200w psu'yu kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Fiyatına göre özellikleri çok güzel geldi bana. 1200 watt, platin sertifikalı, zero fan özellikli.
Fsp vita 1000w bakmıştım ama gözüme bu psu takıldı. Özellik olarak raijintek Ampere baya iyi ve fiyatları aynı olduğu için kafamı karıştırdı.Çok fazla öneriliyor fakat ben olsam fsp , corsair , asus gibi markalardan şaşmazdım
Teşekkür ederimgüzel psu
Ben şahsen almazdım. Tercih seninFsp vita 1000w bakmıştım ama gözüme bu psu takıldı. Özellik olarak raijintek Ampere baya iyi ve fiyatları aynı olduğu için kafamı karıştırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim![]()
neden hocam marka hakkında ne biliyorsunuz da almazdım diyorsunuzBen şahsen almazdım. Tercih senin
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ses konusunda sıkıntı yoksa bana yeterli850 olanını kullanıyorum 3-5 aydır şuanlık iyi, memnunum. Testlerde de iyi olduğu belirtiliyor. Ama bazı kullanıcı yorumlarında voltaj düşüklüğü olduğu söyleniyor. Bende test edip baktım, 12v 11.980v, 5v 4.980’lere düşüyordu. Bu sorun teşkil ediyor mu anlayamadım.
Vitayı al geç raijiye yaklaşma kardeşim. Belirtilen değerleri veremeyen psu ne sorunlar açar ilerde kim bilir. Ayrıca 1200w çok yawFsp vita 1000w bakmıştım ama gözüme bu psu takıldı. Özellik olarak raijintek Ampere baya iyi ve fiyatları aynı olduğu için kafamı karıştırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim![]()
Hiçbir şey bilmiyorum hocam. Belki marka iyidir hiçbir fikrim yok. Ama ben bir şey alacak olursam daha bilindik ve kendini kanıtlamış markaları tercih ediyorum. Macera aramıyorum kısacası.neden hocam marka hakkında ne biliyorsunuz da almazdım diyorsunuz
1200 watt çok dediğiniz gibi ama %40 altında fan açmadığı için yüksek watt bakıyorum. Msi Mpg A850G psu aldım. Fan çok ses yapıyor diye iade ettim. Şimdi yeni psu alıcam o yüzden ses konusunda sıkıntı olmaması için biraz üstüne düştüm. İade vs. süreç çok uzuyor çünkü.Vitayı al geç raijiye yaklaşma kardeşim. Belirtilen değerleri veremeyen psu ne sorunlar açar ilerde kim bilir. Ayrıca 1200w çok yaw![]()
Aynı dediğiniz gibi yaptım ve asıl macerayı orda buldumHiçbir şey bilmiyorum hocam. Belki marka iyidir hiçbir fikrim yok. Ama ben bir şey alacak olursam daha bilindik ve kendini kanıtlamış markaları tercih ediyorum. Macera aramıyorum kısacası.
Fsp g serisi kullanıyorum. Fan açsın açmasın sessiz sedasız. Hatta zero fan modu nu kapattım öyle kullanıyorum o kadar sessiz diyebilirim. Vita bi üst serisi atx 3.1 gen 5.11200 watt çok dediğiniz gibi ama %40 altında fan açmadığı için yüksek watt bakıyorum. Msi Mpg A850G psu aldım. Fan çok ses yapıyor diye iade ettim. Şimdi yeni psu alıcam o yüzden ses konusunda sıkıntı olmaması için biraz üstüne düştüm. İade vs. süreç çok uzuyor çünkü.