🔥İndirim Raijintek Cratos ATX3.1 850W 80+GOLD PCIe 5.1 Full Moduler Güç Kaynağı 4.498,93₺

elinizdeki power leri güclendirmek yerine neden sıfır alıyorsunuz
O olay hem riskli, hem de mevcut PCB tasarımını değiştiremezsiniz. Grup regülasyon veya çin malı kapasitörler varsa, bunları bir nebze iyileştirebilirsiniz, fakat tasarımdan dolayı illa ki bir yerde tıkanırsınız. Örneğin double forward varsa, bunu gidip LCC’ye çeviremezsiniz. Aynı şeyler değil. Hadi diyelim onu yaptınız. Hangi parçanın nasıl seçileceğine nasıl karar vereceksiniz? Tek bir bulk kondansatör bile rastgele seçilmez. ESR, sıcaklık dayanımı, kapasitans değeri, çalışma gerilimi, dalgalanma akımı (ripple current rating) gibi onlarca parametre var. Bunları seçseniz bile doğru çalışıp çalışmayacağını bilemezsiniz. Ayrıca yaptığınız güncellemenin çalışıp çalışmadığınıda anlamanız pek mümkün değil. Kimsenin evinde osiloskop olacağını sanmıyorum. Bir bakmışsınız ripple değerleri tavan yapmış ama haberiniz yok. Sonra neden anakart veya herhangi bir bileşen hemen arızalandı.

Ayrıca tüm bunları geçtim, bunları yapmak için en azından temel elektrik bilgilerinin ve ekipmanlarının olması gerekli. Ki bunlar olsa bile riskli bir iş. Şakaya gelmez. Hem size zarar verebilir, hemde yanlış yaparsanız kullandığınız sistemi yakabilir.

Yani sonuç olarak girdiğiniz riske değmez.

Son düzenleme:
elinizdeki power leri güclendirmek yerine neden sıfır alıyorsunuz
Bu güç kaynağını kullanacağın sistem 50k dan aşağı olmayacak tahminen 3-5 bin vermek varken yada elindekini satıp üzerine az daha koyup almak varken neden böyle çılgınca işlerle uğraşsın millet .

Bu güç kaynağını kullanacağın sistem 50k dan aşağı olmayacak tahminen 3-5 bin vermek varken yada elindekini satıp üzerine az daha koyup almak varken neden böyle çılgınca işlerle uğraşsın millet .
Harbiden 4.5K ya düşmüş A sınıf PSU. Daha nesini güçlendireceğiz bunlar nasıl kafalar :D

Ortalama üstü bir render sisteminde piyasada bu f/p de başka ürün yoksa almak istiyorum yorumunuz nedir arkadaşlar

Son düzenleme:
Oyun oynarken her 2-3 dakikada bir fanı çalışmaya başlıyor ve çok yüksek rpm'de bir 20 saniye dönüp tekrar duruyor, fan sesi çok fazlaydı ve bu özelliği açıp kapama olayı da yok ben alıp iade etmiştim 1 yıl önce. Teknobiyotik iadeyi onaylayıp 200tl kargo parası haraç kesmişti ürün ücretinden onu da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup alabildim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,070
Üyeler
183,055
Son üye
burkibaba
Geri